BTC USD 63,223.5 Gold USD 4,475.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kelar leher sendiri selepas kemalangan

oldtbone

Legendary Member
gem
Messages
17,323
Joined
May 25, 2012
Messages
17,323
Reaction score
3,695
Points
191
collage_kemalangan_1567833133.jpg

KEADAAN Perodua Myvi (kanan) dan Mercedes-Benz C200 (kiri) yang terbabit kemalangan di Jalan Tali Air, Sawah Sempadan. FOTO Ihsan Pembaca









LELAKI warga emas dipercayai membunuh diri selepas terbabit dalam kemalangan di Jalan Tali Air, Sawah Sempadan, Tanjong Karang, awal pagi hari ini.

Timbalan Ketua Polis Daerah Kuala Selangor Deputi Superintendan, Noor Janihan Nanyan berkata, kejadian 2.30 pagi itu berlaku apabila mangsa berusia 66 tahun yang memandu kereta Mercedes Benz C200 dikatakan berhenti di tengah jalan di kawasan kejadian.

Menurutnya, kereta Perodua Myvi yang dipandu lelaki berusia 40 tahun tiba-tiba yang melalui laluan berkenaan merempuh bahagian hadapan kenderaan mangsa itu.

Katanya, perlanggaran itu menyebabkan Perodua Myvi tercampak ke dalam parit di kawasan berhampiran, manakala pemandunya maut di lokasi kejadian.

“Siasatan awal mendapati warga emas yang memandu Mercedes-Benz C200 itu bertindak membunuh diri dengan mengelar leher selepas kemalangan berlaku dan meninggal dunia di tempat kejadian.

“Pemandu Perodua Myvi juga disahkan meninggal dunia di lokasi kejadian akibat parah di kepala,” katanya kepada Harian Metro.

Noor Jahinan berkata, Perodua Myvi berkenaan dikenal pasti datang dari arah Rawang menghala ke Tanjong Karang.

“Mayat pemandu Mercedes-Benz C200 itu kemudiannya diserahkan kepada bahagian jenayah polis bagi tindakan lanjut.

“Kes disiasat mengikut Seksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987,” katanya.







sumber: https://www.hmetro.com.my/utama/2019/09/494182/kelar-leher-sendiri-selepas-kemalangan
 
bagus dari jadi cam cina palat lain..
 
berenti tgh jalan .... mungkin dia harap dilanggar dan mati tapi x jadi..
harap polis siasat sebaiknya ... kesian dh tua pn nak bunuh diri ...
sabar je la tunggu sehari dua lagi ... konpom ada yg dtg jemput..
takziah..
 
GTR (Guess the race) pemandu Mersedes.

Nak mati pun takyah la nak libatkan orang lain. Kimek tol la. Apa jenis agama nye orang ni?
 
GTR (Guess the race) pemandu Mersedes.

Nak mati pun takyah la nak libatkan orang lain. Kimek tol la. Apa jenis agama nye orang ni?

Dengar berita tadi... Melayu... Islam lah
 
org kaya ni,mesti tekanan biz tengah down atau kompeni byk hutang.
 
Back
Top
Log in Register