BTC USD 66,426.5 Gold USD 1,786.11
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kelab Single Cg

Aktiviti tuk kelab single


  • Total voters
    0

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,835
Reaction score
263
Points
91
aku xsure thread ni da ade ke x. so aku saja je buat thread ni tuk tahu brapa rmai single mingle kat cg. yang da berkahwin- no entry. pegi masuk bilik layan laki bini :">

ini ialah format profile geng2 single cg-

gathering kelab single di sini: http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=200957

nama glemer/ panggilan:
umur:
jantina:
pekerjaaan:
status: single sepenuh masa/ single separuh masa (underline mana yang terlibat)
tujuan join kelab single:


aku tak bertanggungjawab atas mana2 penyalahgunaan status oleh forumers2 kat sini. aku just menghapdet apa yg ditulis dlm benang sajek. harap maklum.


ahli yang dikenalpasti betul2 single:

- hani85
nama glemer/ panggilan: Hani, umur: 25, jantina: Femfuan, pekerjaaan: Kerja dr rumah aje, tujuan join kelab single: Saja nak menggatal

- muhdy
nama glemer/ panggilan: UCOP, umur: baru 31tahun, jantina: Lelaki, pekerjaaan: Kuli merangkap Juruteknik, tujuan join kelab single: suka2 jer

-ariffx
nama glemer/ panggilan:ARIFF, umur:25, jantina:LELAKI, pekerjaaan:TECHNICIAN/ASST PLANNER, tujuan join kelab single:XDE SEBAB2 TERTENTU

-gadgetmall
nama glemer/ panggilan: nik/azri, umur: 18, jantina: laki, pekerjaaan: study, status: single sepenuh masa wat mase skang , tujuan join kelab single: saje nak kasi up post..boley spam..hahaha

-comelcomot
nama glemer/ panggilan: comel, umur: doplohnam, jantina: wanita, pekerjaaan: kuli..elektrikal, status: single, tujuan join kelab single:suka...suka..

-zamreda
nama glemer/ panggilan: abam zamreda, umur: 28, jantina: lelaki, pekerjaaan: keje office kat umah, status: single sepenuh masa, tujuan join kelab single: nak cari yng boleh buat bini...

-haqi1611
nama glemer/ panggilan: sya, umur: 21 thn 22 hr, jantina: girl, pekerjaaan: keja dr rmh,status: single sepenuh masa, tujuan join kelab single: sbb single ;-)

-skynet_genius
nama glemer/ panggilan: amin, umur: 27thn, jantina: lelak, pekerjaaan: supervisor stesyen minyak, status: single sepenuh masa/ single separuh masa , tujuan join kelab single: join pasal single ler,single tranggg tangg tang nihh....

- kehidupan

nama panggilan : adik, umur : 21, pekerjaan : student (degree in cleaner), status : duda anak 2 (1 laki 1 perempuan), tujuan join club : sebab masih single

-gamestarz

nama glemer/ panggilan: Sleyer, umur: 19, jantina: laki, pekerjaaan: I.T, status: Single, tujuan join kelab single: saja ja

-d- 10
panggilan: d, umur: 25, jantina: pempuan, pekerjaaan: taip2.., status: Single , tujuan join kelab single:sbb single

-titanium
panggilan: kurt , umur: 25, jantina: laki, pekerjaaan: pilot, status: Single Mingle, tujuan join kelab single: "pencinta wanita"

-pertiwi
nama glemer/ panggilan:fir, umur:doploh lima, jantina:laki2, pekerjaaan:tnb, status: single sepenuh masa, tujuan join kelab single:sunyi....pm me fb anda jika suka sy.

-kalam79
nama glemer/ panggilan:ian, umur:27, jantina:lelaki, pekerjaaan:assistant engineer, status: single sepenuh masa/ single separuh masa (underline mana yang terlibat), tujuan join kelab single: keje yg bos gua bg dah setel so xder mender nak wat dah

- matsarol
nama glemer/ panggilan:Sarol, umur:28, jantina:laki2, pekerjaaan:ulat tiket kerani jual tiket, status: single sepenuh masaa, tujuan join kelab single:sebab saya memang single

-robz

nama glemer/ panggilan: robz, umur: 26, jantina: lelaki, pekerjaaan: posmen, status: single sepenuh masa/ single separuh masa, tujuan join kelab single: org kata berkawan biar sejuta lemon, berkasih biar satu

-General Juhziz_
nama glemer/ panggilan: General Juhziz, umur: 24, jantina: lelaki, pekerjaaan: Opis boy, status: single sepenuh masa/ single separuh masa, tujuan join kelab single: menambah kenalan & mencari ilmu

-Mazri_myie
nama glemer/ panggilan:matyie, umur:27, jantina:lelaki, pekerjaaan:kerja apa saja, status: single sepenuh masa/ single separuh masa (underline mana yang terlibat), tujuan join kelab single:sbb rasa nk single sepenuh masa..hehe

-syed
nama glemer/ panggilan: syed, umur: doplohpat, jantina:lelaki, pekerjaaan: ngah stady sepenuh jiwa raga, status: single sepenuh masa tapi not abelebel, tujuan join kelab single: tertarik tengok abatar tt yg agak comey tapi taw taw je TT bushukk tak mandi.. hehe

-jin lapar

nama glemer/ panggilan:jusoh tailor, umur:17, jantina:lelaki, pekerjaaan:nelayan, status: single sepenuh masa/ single separuh masa (underline mana yang terlibat), tujuan join kelab single:mencari teman bertakwa

-lutefi
nama glemer/ panggilan:lutefi, umur:25, jantina:lelaki, pekerjaaan:Mkn gaji, status: single sepenuh masa lagi, tujuan join kelab single:nak jadikan diri double..huuu

-sir newbies

nama glemer/ panggilan: Abg Nik, umur: 26 thn, jantina: Lelaki Melayu Terakhir, pekerjaaan: Mengadap PC setiap masa, status: single sepenuh masa/ single separuh masa (underline mana yang terlibat), tujuan join kelab single: single lagi, dan masih teruna..

-ptcnetwork

nama glemer/ panggilan: bob zuhaidi umur:24, jantina:lelaki, pekerjaaan:sendri cari makan status: full time bujang tujuan join kelab single: ape lg..xkn nk maen congkak kot..hehheh

-BlackJLKy
nama glemer/ panggilan: Wan, umur:26, jantina: Lucky Laki, pekerjaaan: Exec, status: single sepenuh masa, tujuan: nak cari jodoh..takleh awek Melayu awek Morocco pn takpe

-msrina
nama glemer/ panggilan: Rina, umur: 32, jantina: perempuan, pekerjaaan: if i told you, i've to kill you , status: single sepenuh masa / single separuh masa (underline mana yang terlibat), tujuan join kelab single: utk isi masa lapang, yelah, kt ofis kan tekanan ngan keja..

-shell.hp.it
nama glemer/ panggilan: Penta, umur: 32, jantina: Lelaki, pekerjaaan: IT Executive, status: single sepenuh masa , tujuan join kelab single: Untuk berkenalan2 dgn ahli2 CG yang lain,manalah tahu..kalau dpt berkawan dan berkenalan2.

-Muka_alak_sinyum
Nama: MukeSenyumSelalu, Pekerjaan: Despatch jee, Umur:25, Hobi : Bile xde keje suke cari keje, Tujuan Join Da Club: Saje je meramaikan majlis & Sambil nyelam Makan nasik

-krusader

Nama glemer/ panggilan: Ayie, Umur: 23, Tinggal: Melaka Maju 2010, Jantina: Lelaki, Pekerjaaan: Goverment Staff, Status: Single Everytime , Tujuan join kelab single: Untuk berkenalan2 dgn warga CG yang lain, dan mencari jodoh ngan aweks2 CG.. jgn marah, gurau je...

-bintangtimor

Nama : zulkefli, Nama keluarga panggil : jon , Umur: 22 (1988), Tinggal: Kedah Darul Peace, Jantina: Lelaki, Pekerjaaan: Pen.Peg.Tek.Maklumat, Status: Single lagik, Tujuan join kelab single: Untuk berkenalan2 dgn warga CG yang lain.. suka suki..

-azmillionaire

nama glemer/ panggilan: mel, umur: 25, jantina: takkan xtau kot, pekerjaaan: guru dan bisnesman, status: single sepenuh masa/ single separuh masa (underline mana yang terlibat), tujuan join kelab single: cari calon wife

-ardilla
nama glemer/ panggilan: dilla, umur: 16, jantina: girl, pekerjaaan: student, status: single sepenuh masa/ single separuh masa (underline mana yang terlibat), tujuan join kelab single: looking 4 cyber friends

-elmotron
nama glemer/ panggilan: elmo, umur: 21 ( 2011 ni masuk ar 21 tahun), jantina: perempuan, pekerjaaan: setudent, status: single sepenuh masa/ single separuh masa (underline mana yang terlibat), tujuan join kelab single: sebab single lagi, so saye join la

-fuyoh13
nama glemer/ panggilan: ADIE, umur: 29, jantina: LElaki, pekerjaaan: Kerja Sendiri, status: single sepenuh masa, tujuan join kelab single: Aku kan Single

-kool
nama glemer/ panggilan: di, umur: sweet 21, jantina: Lelaki, pekerjaaan: angkasawan negara kedua, status: single separuh masa, tujuan join kelab single: sebab nak jadi double sepenuh masa

-yusry
nama glemer/ panggilan: Abam Yus (nie bukan glamor, tpi gila glamor), umur:segan la nak bagitau.. tapi tkper la. 2011 bru 22tahun., jantina:Comfirm lelaki (dah check), pekerjaaan: Kuli Kepada Bos, status: single sepenuh masa/ single separuh masa (underline mana yang terlibat)

-zerks

nama glemer/ panggilan: pezol, umur: 23 thn, jantina:lucky2, pekerjaaan:if i tell u there wont be a secret anymore...., status: single sepenuh masa/ single separuh masa (underline mana yang terlibat), tujuan join kelab single: terlintas kat pikiran nak join.. hhahaha

-burhanuddin
nama panggilan: An, umur: 18, jantina: lelaki, pekerjaan: studonn.., status: full time single, tujuan: hahahahahaha!!!!

-yusry
nama glemer/ panggilan: Abam Yus (nie bukan glamor, tpi gila glamor), umur:segan la nak bagitau.. tapi tkper la. 2011 bru 22tahun., jantina:Comfirm lelaki (dah check), pekerjaaan: Kuli Kepada Bos, status: single sepenuh masa/ single separuh masa (underline mana yang terlibat)

-maranello84
nama glemer/ panggilan: shark / kir / shakir, umur: 26, jantina: lelaki, pekerjaaan: keje sendirian berhad, status: single sepenuh masa

-astrowan
nama glemer/ panggilan: abg astrowan, umur: 26, jantina: lelaki, pekerjaaan: FTT, status: sudah berpunya (atas permintaan tuan punya badan sndri), tujuan join kelab single: nak cari ehem ehem

-clorox bersih

nama glemer/ panggilan: joe/joejoebinks, umur: 26, jantina: lelaki, pekerjaaan: S/U, status: single separuh masa..macam mana tu??aku cume ada awek je..haha

-arepeace6065
nama glemer/ panggilan: apis, umur: 23, jantina: jantan, pekerjaaan: student, status: single separuh masa

-iskandarr83
nama glemer/ panggilan: is, umur: 27, jantina: lelaki, pekerjaaan: keje gov, status: single separuh masa, tujuan join kelab single: cari kawan baru..
 
Last edited:
Sponsored Post

gadgetmall

Super Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
7,064
Reaction score
32
Points
70
aku xsure thread ni da ade ke x. selak2 td xde. so aku saja je buat thread ni tuk tahu brapa rmai single mingle kat cg. yang da berkahwin- no entry. pegi masuk bilik layan laki bini :">

welkam semua warga cg yang single mingle samada pempuan or laki :D

aku 1st check in!

(kalau da ade merge delete aje hokeh mod :p)

:)):)):)):)):))
cmtu skali ko halau..
haha..

aku single :p:p
 

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
aku xsure thread ni da ade ke x. selak2 td xde. so aku saja je buat thread ni tuk tahu brapa rmai single mingle kat cg. yang da berkahwin- no entry. pegi masuk bilik layan laki bini :">

welkam semua warga cg yang single mingle samada pempuan or laki :D

aku 1st check in!

(kalau da ade merge delete aje hokeh mod :p)

:">:">:"> aku 2nd check in :">:">:">
 

odif_ogif

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 7, 2010
Messages
27
Reaction score
0
Points
3
aku single juga...mencari teman yg sudi menerima diri ini...gurl only okeh...coz im not gay....
 

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
aduyai... aku yg ke 2 @ yg ke 3 nie?
 

ARIFFX

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
another single checking in...........
 

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,835
Reaction score
263
Points
91
:)):)):)):)):))
cmtu skali ko halau..
haha..

aku single :p:p

harus lah dibuat rules mcmtu. nnti ade yang menghambik kesempatan :mad:

haku sebagai tuan tanah harus menggubal undang2 yg ketat ke atas sesapa yg berniat bermain kayu lebih dari tiga :mad:
 

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,835
Reaction score
263
Points
91
-alfa83
nama glemer/ panggilan: puyut, umur: 27tahun, jantina: lelaki, pekerjaaan: won't tell u, status: single, tujuan join kelab single: happy

-mentadaklaut
nama panggilan: azroy..., umur: 27..., jantina: azroy mstilah lelaki..., lokasi : kajang..., pekerjaaan: penjawat awam kump pro...
hobi: riding (ada 3 bijik moto) <--- bukan mat rempit arr..., tujuan join kelab single: saja2...join kelab lain pulak selain kelab2 moto...

-khairilhusni

nama glemer/ panggilan: khairil @ husni, umur: 25tahun, jantina: lelaki, pekerjaaan: IT, status: kat CG masih single, tujuan join kelab single: cari jodoh

-tudung34
nama glemer kt CG: tudung, umur: 24 thn (2011), jantina: perempuan, status: single, pekerjaan: keje biasa2 shj.., tujuan join: sy nak meramaikan kelab ni.. hehe.. penat btul org ingat dh kawin.. mgkin pandangn terlampau bernas kot...

-akukurt

nama glemer/ panggilan: kurt, umur: 20, jantina: lelaki, pekerjaaan: student, status: single sepenuh masa, tujuan join kelab single: sesaje nak jumpa single2 len.. ngeh2

-firdaus

nama glemer/ panggilan: firdaus, umur: 21tahun, jantina: prmpuan., pekerjaaan: tanam anggur, status: single, tujuan join kelab single: nak join mkn sate.

-kunang
name glemer - kunang, umo - 21, jantana - lelaki, pekerjaan - student lagi (UTM skudai), status - single sepenuh masa, tujuan - boleh melepak ng member2 CG

-iwashere
nama glemer : L, umur : 23, jantina : lelaki sejati, perkejaan : It, status : single 25jam sehari 8hari seminggu, tujuan join : nak penuhkan korum
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register