Kecuaian Ayah,berigat ler

CG Sponsors




Sponsored Post

Aqua-man

Legendary Member
Joined
Nov 8, 2009
Messages
11,415
Reaction score
8
Points
115
pasal ni-lah bila stop walau sekejap eden matikan enjin...
 

greenapple

Active+ Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
4,250
Reaction score
251
Points
41
pasal ni-lah bila stop walau sekejap eden matikan enjin...
even motor je,,,kereta pn kena juga mati kn enjib then bukak tingkap sikit walau pn kuar sekejap je,,,,

klu laa kereta nie,,,abis ler smua org kat depan tu langgar
 

abangjedi

Active Member
Joined
May 3, 2010
Messages
1,102
Reaction score
22
Points
30
jgn wat main ngan auto ni.. jahanam jahanam....
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
even motor je,,,kereta pn kena juga mati kn enjib then bukak tingkap sikit walau pn kuar sekejap je,,,,

klu laa kereta nie,,,abis ler smua org kat depan tu langgar
klau kereta manual....takderlah terloncat...
yng rosak gearbox ajerlah....

kalau auto tu yng bahaya...budak pijak2 brek pon dah boleh alih tuil tu..
 

faizalaka

Fun Poster
Joined
Sep 10, 2012
Messages
610
Reaction score
12
Points
20
Bahaya kalau guna motor atau kereta gear auto ni.. Kerana kecuaian sendiri, orang lain boleh jadi mangsanya.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register