To Sell Kabinet Dapur 3G Ikut BAJET ANDA!

CG Sponsors




juhan

Active+ Member
Joined
Mar 30, 2010
Messages
4,072
Reaction score
585
Points
81
Apa-apa bahan yg berasaskan wood, bersiap-sedialah untuk dimakan oleh anai-anai...
Sapa kata senang mkn anai2?.. kayu sebelum diproses semua dah di bubuh racun utk elakkan di mkn anai2 utk jangkamasa tertentu.
 
Sponsored Post

Deenz Work

Active+ Member
Joined
Apr 5, 2013
Messages
2,591
Reaction score
16
Points
25
Sapa kata senang mkn anai2?.. kayu sebelum diproses semua dah di bubuh racun utk elakkan di mkn anai2 utk jangkamasa tertentu.
Betullah, ada jangkamasa. Saya tak kata langsung tak akan dimakan anai2. :D
 

Deenz Work

Active+ Member
Joined
Apr 5, 2013
Messages
2,591
Reaction score
16
Points
25
Assalamualaikum semua... Sempena bulan Disember yg akan menjelang, saya tawarkan Diskaun 5% utk produk KABINET DAPUR for Disember sales. Dgn syarat, MESTI contact no hp dlm signature di bawah dan bagitau anda datang dari CARIGOLD.

Tarikh tutup utk promosi ini adalah sehingga 30 November 2019. First come, first serve! Jika anda lambat order dan ramai customer dah book, jadual pun dah penuh, maka saya tak dapat nak proses permohonan anda.

Terima kasih. :D
 

Deenz Work

Active+ Member
Joined
Apr 5, 2013
Messages
2,591
Reaction score
16
Points
25
Assalamualaikum warga CG...

Yg berminat nak tempah kabinet dapur bajet, boleh contact no yg tertera ya. Terima kasih. 😁
 

Deenz Work

Active+ Member
Joined
Apr 5, 2013
Messages
2,591
Reaction score
16
Points
25
Assalamualaikum semua.

Sesiapa nak tempah kabinet dapur atau produk lain, boleh hubungi nombor 010 869 1969. Jangan risau, syarikat saya ada sijil dari MITI utk beroperasi sepanjang PKPB ini. Tapi kita buat dan pasang lepas raya la. Sekarang dah nak raya. :D
 

Deenz Work

Active+ Member
Joined
Apr 5, 2013
Messages
2,591
Reaction score
16
Points
25
Mak aiii... Dah 7 tahun dah thread ni. Alhamdulillah, hidup lagi. :)cgrock
 

kuladi83

Fun Poster
Joined
Jan 16, 2009
Messages
277
Reaction score
1
Points
10
Terkejut tengok forum bertukar rupa... :unsure:
saya juga tuan..nampaknya forum ni makin kurang meriah...tread pun tak seperti dulu lagi sentiasa ramai pembaca...ramai tak suka berforum kot sejak adanya media sosial terbaru ni...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register