To Sell Kabinet Dapur 3G Ikut BAJET ANDA!

CG Sponsors




Sponsored Post

azarul

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2011
Messages
3,466
Reaction score
52
Points
30
TT klau Yang basic punya kira mcm mana ?
 

Deenz Work

Active+ Member
Joined
Apr 5, 2013
Messages
2,591
Reaction score
16
Points
25
TT klau Yang basic punya kira mcm mana ?
Basic maksud bos yg macam mana? Sebab saya buat kabinet ikut bajet customer. Contoh kalau kabinet bawah panjang 6 kaki, tinggi 3 kaki, saya cas dlm RM1200. Tapi table top kena ada la. :D
 

azarul

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2011
Messages
3,466
Reaction score
52
Points
30
Basic maksud bos yg macam mana? Sebab saya buat kabinet ikut bajet customer. Contoh kalau kabinet bawah panjang 6 kaki, tinggi 3 kaki, saya cas dlm RM1200. Tapi table top kena ada la. :D
kira tak masuk table top n kabinet atas ye ?
 

Deenz Work

Active+ Member
Joined
Apr 5, 2013
Messages
2,591
Reaction score
16
Points
25
kira tak masuk table top n kabinet atas ye ?
Table top saya tak buat tuan, melainkan tuan nak guna melamine atau quartz stone, yg tu saya boleh usahakan. Kabinet bawah harga lain, kabinet atas harga lain sebab ikut saiz masing2. Tapi utk warga CG saya memang biasa bagi diskaun. :D:D
 

epozer

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 2, 2010
Messages
14,791
Reaction score
532
Points
171
parking dulu...klau ada rezeki ambik rumah tahun ni aku rojer tt
 
Sponsored Post
Top
Log in Register