BTC USD 60,644.6 Gold USD 1,793.55
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jom saling support-menyapot Facebook Apps korang

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
Assalamualaikum & salam sejahtera

aku baru blaja2 nak create facebook apps. 1st app yg aku buat

Hadiah Hari Jadi Apps
fan page : http://www.facebook.com/pages/Hadiah-Hari-Jadi/172663649411330
application : http://www.facebook.com/apps/application.php?id=170130916346844

Kuiz Peminat Lisa Surihani
fan page - http://www.facebook.com/pages/Kuiz-Peminat-Lisa-Surihani/165969870090103
application - http://www.facebook.com/apps/application.php?id=140219889363196

qaseh
sari dan deepavali - http://apps.facebook.com/saridandeepa_edtena/?refsrc=like

reiki
ONLINE MP3 - http://www.facebook.com/apps/application.php?id=148292095184440

topoi
Menu Sarapan Pagi - http://apps.facebook.com/sarapanpalin_zunpwl/
Kad hari Raya - http://apps.facebook.com/kadharirayaa_ywcrce/

jutaonemini
Adakah kekasih anda sekarang benar-benar cinta sejati anda? - http://apps.facebook.com/adakahkekasi_ccsacn/?refsrc=feed13_1_action&ref=nf

klik kt link atas nih & klik like

sape2 yg ader buat facebook apps boleh kongsi kt sini. aku akan klik like kt korang punye fb apps tuh.

marilah kita saling support-menyapot antara satu sama lain.

thanx.
 
Last edited:
Sponsored Post

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
sian aku xde saper nak klik like. xde saper nak support, huhu...
 

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
app hadiah hari jadi. boleh bg hadiah kt friends ko pakai app nih.

p/s: klik like ok
 

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
haah aku yg create. senang jer pakai appbank. dah klik like blom? hehe...
 

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
saper ader fb apps yg korang buat sendrik kongsikanlah kt sini. aku & member2 cg lain akan klik like & support.

p/s: marilah kita saling support-menyapot
 

Faiz Shafie

Active Member
Joined
Dec 11, 2009
Messages
1,226
Reaction score
49
Points
30
Tahniah! Apps pertama, nanti buat lagi bebanyak apps..apps ni sesuai kalau bro bagi kat orang yang besday pada hari ini..jadikan ia viral antara rakan2..setiap hari mesti ada kawan rakan2 kita besday dan insyaAllah apps ni boleh jalan la :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register