BTC USD 62,114.7 Gold USD 1,767.11
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jom pakai kad kredit UOB

Ham

Fun Poster
Joined
Feb 16, 2006
Messages
598
Reaction score
8
Points
15
Salam,

Saya ingin memberi peluang kepada rakan2 CG yang berminat nak apply Kredit kad UOB (United Overseas Bank)...Antara kelebihan Kredit Kad UOB seperti berikut:-

1)Annual fee free for life.
2)GST UOB waivekan.:)paid
3)Balance transfer 4% setahun(Boleh try compare dgn bank lain)
4)Untuk perempuan ada free insurans untuk barang yang dibeli menggunakan kad credit uob.

syarat2:
1) basic RM1500.00.
2) payslip 3 bulan.
3) statement bank 3 bulan.
4) ic photocopy.
5) epf statement.

Boleh jumpa face to face area KL dan Selangor. Saya boleh datang tempat anda.

Jika berminat boleh contact saya di 0172423998.
Shahir atau pm saya disini

atau email saya [email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

sonche

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
blacklist mesti x lepas kan? :p
 

orga21

Active Member
Joined
Mar 22, 2007
Messages
1,506
Reaction score
7
Points
25
Salam,

Saya ingin memberi peluang kepada rakan2 CG yang berminat nak apply Kredit kad UOB (United Overseas Bank)...Antara kelebihan Kredit Kad UOB seperti berikut:-

1)Annual fee free for life.
2)GST UOB waivekan.:)paid
3)Balance transfer 4% setahun(Boleh try compare dgn bank lain)
4)Untuk perempuan ada free insurans untuk barang yang dibeli menggunakan kad credit uob.

syarat2:
1) basic RM1500.00.
2) payslip 3 bulan.
3) statement bank 3 bulan.
4) ic photocopy.
5) epf statement.

Boleh jumpa face to face area KL dan Selangor. Saya boleh datang tempat anda.

Jika berminat boleh contact saya di 0172423998.
Shahir atau pm saya disini



apa yang special pasal kad kredit uob ni?
 

spidertech

Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
1,459
Reaction score
1
Points
25
mcm mn nak waivekan GST? aku baru dpt 1st bil bulan 10 tak waive pun GST tu..
 

Ham

Fun Poster
Joined
Feb 16, 2006
Messages
598
Reaction score
8
Points
15
mcm mn nak waivekan GST? aku baru dpt 1st bil bulan 10 tak waive pun GST tu..

Daftar autobilling free...
first transaction autobilling...dah boleh dpt waive gst...kena buat cepatla...call customer services
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,259
Reaction score
861
Points
176
kalau up kredit platinum 150k mau gak.. tapi gaji kecik ler pulak :))
 

Ham

Fun Poster
Joined
Feb 16, 2006
Messages
598
Reaction score
8
Points
15
mstla ada. cuma insurans barang khas tuk perempuan je..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register