Jom Download E-book Percuma

CG Sponsors




fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136
Assalamualaikum..

nak share Ebook Percuma mengenai FORMULA HEBAT SMS MARKETING..

aku bagi PERCUMA review jer.

Siapa nak ??? PM atau bagi email... Lepas tu register dan follow sedikit arahan untuk mendapatkan ebook percuma ni..

Free je , bukan bayar pun... :">

http://bit.ly/teknikpercumaFB
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

greentrileaf

Fun Poster
Joined
Mar 27, 2008
Messages
553
Reaction score
71
Points
20
Saya cadang kan autoresponser Trafficwave utk email marketing.


Ada yang masih tertanya- tanya penggunaan Trafficwave sebagai autoresponder Ini saya bagi sedikit penerangan tentangnya... Sebenarnya autoresponder adalah tool Internet Marketing yang boleh digunakan untuk apa jua bisnes. Boleh digunakan untuk mengumpul database pelanggan. Bayangkan satu hari nanti anda ada 10 ribu database pelanggan di dalam autoresponder yang berminat dengan produk anda, dengan satu email sahaja anda boleh hantar info tentang produk keluaran terbaru anda kepada bakal- bakal pelanggan anda. Ini contoh saya gunakan di website.

Trafficwave adalah autoresponder terkenal yang paling murah antara autoresponder lain dan ianya juga memberikan peluang buat income USD lumayan sebagai affiliate.Komisyen bulan pertama ialah 100% dapat kepada ahli affiliate iaitu USD17.95 dalam RM80. komisyen passive income bulanan pula boleh mencecah USD88 ribu sebulan.Untuk mendaftar hanya 5 minit saja diperlukan, daftar percuma dulu dan boleh test sistem dengan affiliate link:

http://www.trafficwave.net/members/zulyusoff/freeenroll.html

Free trial sebulan!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register