Jom Daftar TIME Fibre Internet! 100Mbps : RM 99, 500Mbps : RM 139, 1Gbps: RM 199!

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 19 19.6%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 8.2%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 39 40.2%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 26 26.8%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 32 33.0%

Latest Threads

lpsoldier007

CG Top Poster Club
Joined
Dec 22, 2010
Messages
24,156
Reaction score
484
Points
83
Salam Sejahtera.

Saya merupakan ejen yang berdaftar dengan Time Fibre dan dapat membantu anda untuk mendaftar perkhidmatan Time Fibre. Jom daftar internet Fibre TERMURAH DI MALAYSIA!

Buat apa buang MINYAK, MASA dan TENAGA untuk ke Time Fibre Centre kalau semuanya boleh daftar di rumah?


Coverage Time Fibre agak terhad. PM/ Whatsapp saya jika nak check coverage.

*Hanya ada di kawasan HIGH RISE terpilih di Lembah Klang, JB, Melaka dan Pulau Pinang.

SEMUA PAKEJ KUOTA UNLIMITED!!!


:)

Pakej Time Fibre:

100 MBPS: RM 99
500 MBPS: RM 139
1 GBPS: RM 199


PM atau hubungi saya 017-7835227 (SMS dan Whatsapp SAHAJA), https://www.wasap.my/60177835227 kalau berminat! :)


Testimoni:

salam bro.. umah saye baru je masuk unifi nie.. tq bro sebab cepatkan proses pasang unifi.. tq tq...
UP utk TT....streamyx blum psang lagi tapi servis mmg cepat...
Servis terbaik TT...

aku punya streamyx dah pasang 4MBps
tq.. kawe punya dah pasang, mudah, cepat dan senang...
servis terbaik bro..
memang trbaik..
service tt mmg cepat n mantap..
senang n mudah pula tu..
tq tt,rumah den dah settle unifi jumaat lepas lg tpi x brkesempatan nk online shari dua ni..skali lg.tqvm tt
thanks TT..
servis terbaikk..
Genap seminggu seperti yg dijanjikan,

stimix dah pasang kat rumah aku..

Terbaik ni:)cgrock
salam bos...streamyx br siap pasang td..syoknye...hihihi...cuma tepon tk dpt lg..dia kata abis stok..mgu dpn diaorg bg..kalo lupa dia suruh call blk...kiranya bln ni tkyh byr ek...best2...mai2 kita pasang...:)):)):))
unifi da siap pasang smlm.reg ngan tt jer.mantap x perlu ke tm reg
Jika tiada masalah, pemasangan dijamin siap dalam masa 3-10 hari selepas pendaftaran. Pemasangan akan mengambil sedikit masa jika terdapat masalah port.
 
Last edited:
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post

lpsoldier007

CG Top Poster Club
Joined
Dec 22, 2010
Messages
24,156
Reaction score
484
Points
83
Whatsapp saya di 017-7835227 untuk maklumat lanjut!
 

John Nawi

Active+ Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
4,806
Reaction score
96
Points
48
time ni dlu pernah lingkup sekitar tahun 2003, skg dah bangun balik..masyuk
 

abukrokok

Active Member
Joined
Aug 31, 2012
Messages
2,468
Reaction score
32
Points
0
dulu penah try apply ..tapi xde coverage walaupun kondo sebelah aku ada coverage
 

lpsoldier007

CG Top Poster Club
Joined
Dec 22, 2010
Messages
24,156
Reaction score
484
Points
83
Whatsapp saya di 017-7835227 untuk maklumat lanjut!
 

lpsoldier007

CG Top Poster Club
Joined
Dec 22, 2010
Messages
24,156
Reaction score
484
Points
83
Whatsapp saya di 017-7835227 untuk maklumat lanjut!
 

lpsoldier007

CG Top Poster Club
Joined
Dec 22, 2010
Messages
24,156
Reaction score
484
Points
83
Whatsapp saya di 017-7835227 untuk maklumat lanjut!
 

lpsoldier007

CG Top Poster Club
Joined
Dec 22, 2010
Messages
24,156
Reaction score
484
Points
83
Whatsapp saya di 017-7835227 untuk maklumat lanjut!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register