To Sell Jom daftar STREAMYX! ! Semua pakej RM 89 sebulan!

Recommended Brokers


lpsoldier007

CG Top Poster Club
Joined
Dec 22, 2010
Messages
24,316
Reaction score
485
Points
131
Salam Sejahtera.

Saya merupakan ejen yang berdaftar dengan TM dan dapat membantu anda untuk mendaftar perkhidmatan Streamyx atau pun talian telefon rumah TM. Saya akan bantu anda daripada pendaftaran sehinggalah pemasangan selesai dengan TANPA APA APA BAYARAN. SEMUANYA PERCUMA. Tiada yuran pemasangan, pengaktifan dan lain lain. PM saya untuk maklumat lanjut!

Buat apa buang MINYAK, MASA dan TENAGA untuk ke TM Point kalau semuanya boleh daftar di rumah?
:)

Pakej Streamyx:

SEMUA PAKEJ (1MBPS- 10Mbps) RM89 sebulan!

Pakej bergantung kepada kabel di rumah support berapa Mbps maksimum




Pakej Streamyx PERNIAGAAN:


1Mbps - RM 99/sebulan.
2Mbps - RM228/sebulan.
4Mbps - RM248/sebulan.
8Mbps - RM268/sebulan.



SEMUA PAKEJ TERTAKLUK 6% SST


PM atau hubungi saya 017-7835227 (SMS dan Whatsapp SAHAJA), https://www.wasap.my/60177835227 kalau berminat! :)



SEMUA PAKEJ STREAMYX TIADA QUOTA

Testimoni:

salam bro.. umah saye baru je masuk unifi nie.. tq bro sebab cepatkan proses pasang unifi.. tq tq...
UP utk TT....streamyx blum psang lagi tapi servis mmg cepat...
Servis terbaik TT...

aku punya streamyx dah pasang 4MBps
tq.. kawe punya dah pasang, mudah, cepat dan senang...
servis terbaik bro..
memang trbaik..
service tt mmg cepat n mantap..
senang n mudah pula tu..
tq tt,rumah den dah settle unifi jumaat lepas lg tpi x brkesempatan nk online shari dua ni..skali lg.tqvm tt
thanks TT..
servis terbaikk..
Genap seminggu seperti yg dijanjikan,

stimix dah pasang kat rumah aku..

Terbaik ni:)cgrock
salam bos...streamyx br siap pasang td..syoknye...hihihi...cuma tepon tk dpt lg..dia kata abis stok..mgu dpn diaorg bg..kalo lupa dia suruh call blk...kiranya bln ni tkyh byr ek...best2...mai2 kita pasang...:)):)):))
recomended. dah dua kali amik servis tt :)cgrock:)cgrock
unifi da siap pasang smlm.reg ngan tt jer.mantap x perlu ke tm reg
tQ TT, line kat ofis telah selamat dipasang semalam...;)

Jika tiada masalah, pemasangan dijamin siap dalam masa 3-7 hari selepas pendaftaran. Pemasangan akan mengambil sedikit masa jika terdapat masalah port
 
Last edited:
Sponsored Post

donat88

Active Member
Joined
Mar 5, 2008
Messages
1,707
Reaction score
33
Points
30
bos..semua kawasan capai 8mbps ke? mcm mana nak tau ye?
 

aleyzie

Fun Poster
Joined
Apr 14, 2011
Messages
432
Reaction score
44
Points
20
semua kawasan ke ? dok tunggu unifi tk masuk2 pun lg kabel :mad:
 

ProInvest

Active+ Member
Joined
Feb 26, 2007
Messages
4,182
Reaction score
98
Points
30
Tt...kontrak berapa tahun,? Lepas kontrak leh cancel atau downgrade ka...?
 

admy79

Junior Member
Joined
Nov 5, 2011
Messages
74
Reaction score
0
Points
6
tt bkn ke pakage ni dah abis 31 disember 2012?
 

lpsoldier007

CG Top Poster Club
Joined
Dec 22, 2010
Messages
24,316
Reaction score
485
Points
131
nk upgrade blh?
Tuan tengah pakai Streamyx ke? Kalau nk upgrade cuma perlu call 100 je. Saya cuma handle pendaftaran baru.

semua kawasan ke ? dok tunggu unifi tk masuk2 pun lg kabel :mad:
Ye tuan.

Tt...kontrak berapa tahun,? Lepas kontrak leh cancel atau downgrade ka...?
Kontrak setahun. Lepas habis kontrak boleh cancel ataupun downgrade.

tt bkn ke pakage ni dah abis 31 disember 2012?
Maksud tuan promo percuma 1 bulan tu? Promo percuma 1 bulan extend sampai 28/02/2013. :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register