Jom bertukar-tukar banner

CG Sponsors




fizex81

Fun Poster
Joined
Nov 24, 2008
Messages
440
Reaction score
71
Points
25
Ezbanner akan memberi anda 10,000 kredit percuma untuk pendaftaran sebagai permulaan. Banner iklan anda di paparkan di setiap laman web ahli yang lain, dengan syarat kod HTML ezbanner mesti di letakkan pada laman web anda. Paparan banner iklan bergantung pada baki kredit yang anda miliki.

 
Sponsored Post

sureheboh.com

Passed Away
Platinum Member
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
308
Points
131
Ok tt aku dah register dan untuk sesiapa nak tengok jemput ke sureheboh dot com
 

fizex81

Fun Poster
Joined
Nov 24, 2008
Messages
440
Reaction score
71
Points
25
Pada sesapa yang ada website ke blog ke,tapi xde pelawat lagi bolehla boleh mencuba dahulu kat sini. ezbanner ni sebagai admin, so korang boleh bertukar2 banner sesama rakan web. satu lagi ia dalam nisbah 2:1 iaitu setiap 2 kali paparan pada web korang, boleh dapat 1 kredit percuma.lagi ramai ahli, lagi bagus. saiz banner 468x60 sahaja
 
Last edited:

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
macam best je ni.... :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register