John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Recommended Brokers


Latest Threads

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
8,502
Reaction score
1,740
Points
163
Amacam? korang dah tengok belum??

aku belum tengok lagi.... amacam, best ke??

dengar cerita pesilat dari Indonesia (Yayan Ruhian) berlakon, teruja aku nak tengok fight scene dari dia...sbb dia memang power..



updated:
aku dah tengok, mmg puas hati...
org yg suka cerita AKSI/ACTION, aku jamin mmg korg akan puas hati..
yg tak minat cerita action, wallahualam..
aku paling teruja bila tgk scene Yayan dan Cecep bersilat... walaupun depa indonesia..tapi aku berbangga sbb depa mempersembahkan silat dan bahasa indonesia (part of Malay language)...
 
Last edited:
Sponsored Post

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
8,502
Reaction score
1,740
Points
163
sejak tengok raid of redemption, aku memang kagum dengan aksi silat si Yayan ni .....bagi aku, aksi Yayan ni lagi stylo berbanding Iko....tapi sayangnya si Yayan ni takda rupa....org zaman skarang kan menilai pada rupa jahhhh....

 
Last edited:

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
0
"Sampey Ketemu" cakap John Wick .. jangan risau, watak pelakon indonesia tu 2 2 hidup
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
8,502
Reaction score
1,740
Points
163
disebabkan aku tgk review ni lah aku jadi teruja nk tgk...

adoiii

 

koboygurun

Active+ Member
Joined
Dec 21, 2009
Messages
2,671
Reaction score
3
Points
38
aku dah tgk dah.....best giler dan mantap weh citer nie....dier sambungan chapter 2...mmg berbaloi tgk....
 

cek mek molek

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 3, 2013
Messages
44,242
Reaction score
5,303
Points
168
saya pun dok menanti nak tengok John Wick 3 ni, rating dia tinggi
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
26,801
Reaction score
553
Points
113
untung pelakon indon dpt masuk dlm film ni..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register