John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Recommended Brokers


syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
8,905
Reaction score
1,867
Points
141
Amacam? korang dah tengok belum??

aku belum tengok lagi.... amacam, best ke??

dengar cerita pesilat dari Indonesia (Yayan Ruhian) berlakon, teruja aku nak tengok fight scene dari dia...sbb dia memang power..



updated:
aku dah tengok, mmg puas hati...
org yg suka cerita AKSI/ACTION, aku jamin mmg korg akan puas hati..
yg tak minat cerita action, wallahualam..
aku paling teruja bila tgk scene Yayan dan Cecep bersilat... walaupun depa indonesia..tapi aku berbangga sbb depa mempersembahkan silat dan bahasa indonesia (part of Malay language)...
 
Last edited:
Sponsored Post

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
8,905
Reaction score
1,867
Points
141
sejak tengok raid of redemption, aku memang kagum dengan aksi silat si Yayan ni .....bagi aku, aksi Yayan ni lagi stylo berbanding Iko....tapi sayangnya si Yayan ni takda rupa....org zaman skarang kan menilai pada rupa jahhhh....

 
Last edited:

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,041
Reaction score
1,512
Points
596
Yayan lawan memang best
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
"Sampey Ketemu" cakap John Wick .. jangan risau, watak pelakon indonesia tu 2 2 hidup
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
8,905
Reaction score
1,867
Points
141
disebabkan aku tgk review ni lah aku jadi teruja nk tgk...

adoiii

 

koboygurun

Active+ Member
Joined
Dec 21, 2009
Messages
2,671
Reaction score
3
Points
25
aku dah tgk dah.....best giler dan mantap weh citer nie....dier sambungan chapter 2...mmg berbaloi tgk....
 

cek mek molek

CG Top Poster Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Jun 3, 2013
Messages
47,357
Reaction score
5,790
Points
1,346
saya pun dok menanti nak tengok John Wick 3 ni, rating dia tinggi
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
26,934
Reaction score
570
Points
171
untung pelakon indon dpt masuk dlm film ni..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register