To Sell Jam Tangan mewah lelaki Bonia

CG Sponsors




PopcornLov3r

Freshie
Joined
Feb 25, 2016
Messages
25
Reaction score
0
Points
3
Jam tangan mewah lelaki Bonia untuk dijual. Muka besar tali kulit, stainless steel Dan kalis air.

Condition Amat baik 98/100 atau 98% Dan tiada calar kat glass jam.

Jarang pakai, beli jam Dari kedai Bonia pada harga rm800 plus Dan jual pada rm260. Harga boleh bincang berminat sila reply sini atau sms 011-11263099.
 

Attachments

Sponsored Post

akiyamasan

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
3,715
Reaction score
873
Points
81
Dulu mati2 aku ingat jenama Bonia ni brand Italy..rupa-rupanya orang Malaysia punya..

Pergh dasyat..
 

PopcornLov3r

Freshie
Joined
Feb 25, 2016
Messages
25
Reaction score
0
Points
3
Adoi tak mampu nak nilai benda yg berharga Dan mempunyai craftsmanship yg bagus jgnlah nak posting tanpa pakai otak ya.

Tak bererti Bonia Malaysian brand ia tak bernilai Dan quality tak baik. Btw jam ini bukan jam buatan Malaysia.

Lagipun jenama Italy tak semesti Ada taraf. You darimana tengok suey negara sendiri adoi. :)
 

akiyamasan

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
3,715
Reaction score
873
Points
81
Adoi tak mampu nak nilai benda yg berharga Dan mempunyai craftsmanship yg bagus jgnlah nak posting tanpa pakai otak ya.

Tak bererti Bonia Malaysian brand ia tak bernilai Dan quality tak baik. Btw jam ini bukan jam buatan Malaysia.

Lagipun jenama Italy tak semesti Ada taraf. You darimana tengok suey negara sendiri adoi. :)
TT..Sorry tanya..you Malay ke Non Malay?:D

You ada serious problem about understanding statment in Malay..:eek::eek:

Cuba you baca betul2..nampak saya ni menganjing (menyindir) ke atau rasa kagum? I think everyone understand what i mean..right and clear ..:D

Dulu mati2 aku ingat jenama Bonia ni brand Italy..rupa-rupanya orang Malaysia punya..

Pergh dasyat..
 

PopcornLov3r

Freshie
Joined
Feb 25, 2016
Messages
25
Reaction score
0
Points
3
TT..Sorry tanya..you Malay ke Non Malay?:D

You ada serious problem about understanding statment in Malay..:eek::eek:

Cuba you baca betul2..nampak saya ni menganjing (menyindir) ke atau rasa kagum? I think everyone understand what i mean..right and clear ..:D
Hello hello saya tak fasih bm saya cuma nak explain jam ini quality sangat baik. Dulu saya ingat brand Bonia not good tapi saya dapat observe ia sudah banyak improve on the leather goods department n jam tangan as well.

Quality jam ini lagi baik daripada tissot, orient, guess, dll. Dan ia seiras dengan satu range Dari Chopard. In my opinion if you can get a watch with such craftsmanship at such price why bother paying a bomb for other overhyped brands isn't it.

Sorry if I misinterpret you kind words my dear. Bm saya menang so so tengah nak improve. :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register