BTC USD 23,306.4 Gold USD 1,930.23
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Jacket motor

edy639

Active Member
Messages
1,268
Joined
Dec 27, 2007
Messages
1,268
Reaction score
20
Points
25
puas sudah aku mencari...

kat mana ada jual jaket motor yg fitted size + reasonable price? cari jaket biasa2 je, as long berzip penuh sampai ke leher. leather panas kott

dah try cari online kat lazada, 11street, zalora tapi tak byk pilihan. especially size & jenis jaket, mostly size besar & hooded

plse share kat mana korang beli jaket korang atau sapa yg ade info kedai(online @ fizikal). TQ :)
 
Sponsored Post

Prisoner

Active+ Member
Messages
4,005
Joined
Apr 25, 2010
Messages
4,005
Reaction score
38
Points
30
Duduk mana?

pertama Complex ada
kedai racing boy ada
kedai givi ada
kedai bundle ada
kedai eksesori kat sentul ada
kedai moto kat jurung ada
bike week kat sadoa minggu ni ada
bike week kat terengganu minggu ni ada

pasar malam ada.
mudah.my ada.

Kalau kulit aku beli kat pertama jer.. cari design2 yang simple. boleh alter siap.

tapi kalau cari jaket yang macam alpinestar tu.. kedai eksori motor berlambak laa..
 

edy639

Active Member
Messages
1,268
Joined
Dec 27, 2007
Messages
1,268
Reaction score
20
Points
25
pertama Complex ada
kedai racing boy ada
kedai givi ada
kedai bundle ada
kedai eksesori kat sentul ada
kedai moto kat jurung ada
bike week kat sadoa minggu ni ada
bike week kat terengganu minggu ni ada

pasar malam ada.
mudah.my ada.

Kalau kulit aku beli kat pertama jer.. cari design2 yang simple. boleh alter siap.

tapi kalau cari jaket yang macam alpinestar tu.. kedai eksori motor berlambak laa..

thanks bro.. byk info
anyway, aku x prefer pertama complex/pasar mlm sbb..size pyh nk ada utk aku yg fit a.k.a kecik ni :D.. kedai moto mcm racing boy jual jaket yg penuh dgn tulisan or brand dia.. simple n plain is preferred selain fabrik yg selesa (bkn kulit).


try carousell bro, bleh offer rega

thanks bro.. 1st time masuk website ni.. best jugak ;)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register