BTC USD 62,528.2 Gold USD 4,328.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Isteri ditumbuk, dirotan suami hingga cedera

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
166,601
Joined
Jan 13, 2009
Messages
166,601
Reaction score
22,873
Points
1,831
Ampang: Seorang wanita bukan saja tidak diberi nafkah, malah dibelasah dan dirotan suami hingga cedera.

Lebih kejam, suami mangsa tidak membenarkannya untuk mendapatkan rawatan sehingga diselamatkan jiran yang kebetulan datang ke rumah mangsa di pangsapuri di Ampang Saujana, kelmarin.

Sumber polis berkata, sebelum kejadian, mangsa yang berusia 21 tahun dipercayai bergaduh dengan suaminya apabila lelaki berkenaan enggan memberikan wang, selain mendakwa dilayan seperti pembantu rumah dan mendakwa suaminya itu ada teman wanita baru.

“Suami mangsa naik angin sebelum merotan kedua - dua belah tangan mangsa, selain ditumbuk di bahu.

“Mangsa ditumbuk berulang kali di belakang badan hingga cedera,” katanya.


- See more at: http://www.hmetro.com.my/node/42589#sthash.RqpYKaO3.dpuf
 
kesian btol..muda lg tu..
 
Malang siapa yg jd perempuan kalau mcm ni. Jd bahan lepas geram. Suh laki dia lawan lelaki. Rasanya lunyai laki dia
 
Malang siapa yg jd perempuan kalau mcm ni. Jd bahan lepas geram. Suh laki dia lawan lelaki. Rasanya lunyai laki dia

biasanya macam tulah.....:mad::mad::mad:
 
Mcm2 kes skrng Ni.. thread sebelah is3 bomohkan suami sbb x tahan kena dera.. dh bomohkn, tp still bersama.. is3 mmg sygkn suami..
 
kasi siram air mani gajah je laki cmni
 
Back
Top
Log in Register