lastshark
Active+ Member
- Messages
- 4,505
- Joined
- Aug 27, 2007
- Messages
- 4,505
- Reaction score
- 4
- Points
- 25
ayat ni kalau betul camner dari segi hukum? sapa arif sini leh jawab...dak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

sayang tul...
ngape ye tetiba paklah jadi camtu....![]()


Paklah kata "Islam di bawah Perlembagaan"
apa kata Kodi dan ayop? saya mahu mendengar sokongan tegar anda berdua terhadap Paklah walaupun Paklah terus terang menghina Islam..
p/s : sokong jangan tak sokong..
dengan sendirinya, saya berani berkata di sini bahawa, DOSA LINA JOY MURTAD di tanggung oleh pemimpin UMNO/BN..dan turut sama ialah orang yang mengundi UMNO/BN juga turut menanggung dosa murtad LINA JOY ini..
Islam amat menitik berat tentang "dosa dan subahat"..ini bukan fatwa baru, tapi sudah lama ada dalam hukum Feqah..kena apply jer..
apa-apa pun, masih belum terlambat untuk berubah. masa untuk berubah saudara-saudaraku dalam UMNO..

1) Bagaimana pula yang mengundi pemimpin selain Umno tetapi pemimpin tersebut turut sama dalam satu dewan persidangan kebinet.
2) Bagai mana pula pemimpin bukan Umno yang duduk sama dalam kebinet ada kah mereka dikecualikan dosa dan subahat.
moga ada penjelasan lebih lanjut berkenaan hal nih