Invest Mana Selamat Dan Banyak/

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

zacxzone

Fun Poster
Joined
Nov 2, 2008
Messages
867
Reaction score
10
Points
15
Boleh sy minta tolong mana - mana otai yang ada disini. Boleh tolong sarakan apa patut sy buat denagn duit sy sebanyak rm170K. Sebab sekarang ni buntu tak tahu nak buat apa.
CADANGAN SY....BERGANTUNG KEPADA MATLAMAT TUAN.

1. 170k tu duit tunai bersih atau LOAN? klu loan mesti ada komitmen nk kena bayar balik....

2. tuan fokus nk melabur sj atau berniaga?


sy cuba suggest yang sesuai tp tuan mesti ada MATLAMAT yang jelas serta perancangan juga (ikut kewangan terkini). Jangan terjah sj, mesti plan elok2.

tapi yang PASTI...jgn labur dekat bisnes org (lg2 kwn), ramai dah burn.

:)cgrock :)cgrock :)cgrock
 

a2zextra

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2013
Messages
16,407
Reaction score
273
Points
141
Invest di Nusantara.

Pulangan ~17% bulanan.
 

odin_kaa

Active Member
Joined
Dec 29, 2012
Messages
1,112
Reaction score
51
Points
40
Beli property di kawasan hot dan sewakan. Lepas beberapa tahun, jual dan beli property lain
 

NurussalamAziz

Active Member
Joined
Sep 14, 2011
Messages
1,769
Reaction score
104
Points
38
Kalau rasa takde ilmu investment, masuk je kat AHB, ASB atau Tabung Haji.

Yang lain tu, kena ada ilmu.. bukan main serah duit kat orang. Nanti buta2 duit jadi lagi kurang.

Yang paling penting.. 'Invest Kat Ilmu Akal @ Pemikiran'.
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register