internship at sapura group

CG Sponsors




feezahhanimoon

Freshie
Joined
Feb 8, 2010
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
salam,

sy student mechanical engineering. berminat untuk buat praktikal di sapura bangi. sesape ad info termasuk tips application, elaun etc...pls pls pls bgtau. thanks~
 
Sponsored Post

azimuth

Active Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
2,010
Reaction score
0
Points
20
nape msti sapura??byk lg kan company len...schlumberger ade..halliburton ade...lg masyuk
 

darkkecik

Fun Poster
Joined
Jan 2, 2009
Messages
236
Reaction score
0
Points
10
mcm mane korang apply ? jobstreet tu dah 30 application satu pn takde panggil lagi.. hati dah mula rasa kecewa dah ni. tak dpt2 keje lagi
 

apocot

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jan 18, 2010
Messages
122
Reaction score
1
Points
15
ko pempuan ke?susar camtu..member ak pempuan susah giler nk dpt:">
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,308
Reaction score
1,227
Points
221
setelah menghadapi musim gawat ni...aku rekemenkan amik company yang tak ada kena mengena ngan gawat seperti company pharmaceutical, oil and gas food dan sebagainya... kalau amik company seperti car component dan sebagainya, akan merasalah kesan sekiranya berlaku kegawatan....

aku banyak bercakap ngan high level manager masa aku buat event dulu .... memang kesianlah dengar bila gawat terutamanya orang orang bawah nih...

kena paksa cuti 2 minggu sebulan ... potong gaji... downsize dan macam macam lagik... tapi bila ekonomi ok...memang enjoy lah.....

so good luck kat koorang ye...
 

feezahhanimoon

Freshie
Joined
Feb 8, 2010
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
pompuan la. member pompuan ko tu apply sapura jgk ke? ape requirement nk practical c2?
 

hafizuka

Super Active Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
6,956
Reaction score
261
Points
81
kalau cun sure senang dapat

hantar by hand
 
Sponsored Post
Top
Log in Register