To Sell install garmin mobilext dkt handphone

CG Sponsors




helmi363788

Junior Member
Joined
Jan 4, 2010
Messages
83
Reaction score
0
Points
6


kepada tuan puan yang teringin nk install garminmobile xt.......boleh install dkt sy dgn harga yang amat berpatutan dan murah dari kedai......hanya rm35.....boleh pakai smp bila2 klu dikedai harganya rm90 ke seratus.....

-garmin version v500.50 s60
-malsing maps singapore and malaysia
-poi -pasar malam, railway and speedtrack
-voice pelbagai bahasa........
-vehicle pelbagai pilihan

kelebihan latest version ni .....boleh nmpak sign building ..ro tempat public cth....nk cri fast food terdekat kita boleh nampak sign ..dia...klu version lama hanya nampak jalan dan tulisan....

yang bagus skali bila kita dah set tempat yang nk pergi cth klcc.... dia beri tunjuk arah cara pergi ke klcc....sebaliknya kita pulak termelencong ke jalan lain...tk ikut jalan yang ditunjuk oleh garmin.... klu version lama mungkin sesat jugak tp yang ni tidak akan sesat sbb klu kita tersilap......dia akan calculate balik jalan....yang nk pergi............

hp yang supprt garmin ialah ..........nokia n78 n82 n85 n86 n95 n95 8gb n96 n97
e52 e66 e71 e72 e75 5800 5730.......model lain boleh jugak klu supprt gps support
symbian s60, ...............and lokasi ditaman kosas ampang boleh call dan waktu tk kira bila2 klu berminat.......klu tk berminat or yang dah pandai install tu tk payah nk cite byk k...
just call no sms......

pakej skali dgn application opera mini 10 dan ybrowser

klu berminat tu call lah sy cpt murah.......hanya rm35 sahaja 0172551322 helmi
 
Last edited:
Sponsored Post

shah08

Active+ Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
2,625
Reaction score
5
Points
25
rasenye bleh dapat free jee...
yg mane nokia pakai syambian bleh donlot jee...
nape perlu bayar lebih...
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
sapa ngorat sapa ni? hehehe la.... garmin ni, kalau tau install, sng je...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register