BTC USD 63,252.6 Gold USD 1,770.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Info rekacipta elektronik

ideaextreme

Junior Member
Joined
Apr 13, 2010
Messages
76
Reaction score
6
Points
16
Salam semua...

Just info untuk mereka yang minat mengenai rekacipta litar elektronik boleh masuk link ini http://myenik.blogspot.com atau pun boleh bincang kat sini bg sesiapa yang minat tentang rekacipta elektronik.

Saya sudah lama berkecimpung dalam bidang rekacipta elektronik ini dan berminat untuk berkongsi idea dan pendapat dengan rakan-rakan sekalian...
 
Sponsored Post

Dobit127

Active+ Member
Joined
Oct 29, 2007
Messages
2,888
Reaction score
86
Points
45
baguz... aku suka ramai org mcm ni...

teringat Zull Design..apa cerita dia...Sape suruh duk Malaysia, kalau duk England silap2 dah dapat title 'sir'..
 

ideaextreme

Junior Member
Joined
Apr 13, 2010
Messages
76
Reaction score
6
Points
16
zull design still dgn projek dia dan kini byk wat program utk student n belia...
aku pun buat gak program nanti... harap ada sokongan dr rakan2...
 

fmnauto

Fun Poster
Joined
Jul 18, 2008
Messages
142
Reaction score
1
Points
15
Salam semua...

Just info untuk mereka yang minat mengenai rekacipta litar elektronik boleh masuk link ini http://myenik.blogspot.com atau pun boleh bincang kat sini bg sesiapa yang minat tentang rekacipta elektronik.

Saya sudah lama berkecimpung dalam bidang rekacipta elektronik ini dan berminat untuk berkongsi idea dan pendapat dengan rakan-rakan sekalian...

alaa kencing je,semua produk tiruan je... aku dah kene tipu banyak dgn dia nie.
 

aqasna

Freshie
Joined
Jan 4, 2011
Messages
33
Reaction score
0
Points
6
aku nak tau sgt mcm mana nak wat liter lampu berkelip mcm blkg lori tu...nak beli bukan main "MURAH"...tuan tanah ada x litar utk strobelamp mcm blkg lori zaman sekarang ni..he3
 

dsgdfgdfh

Freshie
Joined
Jan 10, 2011
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Your satisfaction is our eternal pursuit.

( http://www.************ )

We specialized in the exportation of sport shoes and other products(clothing, bag,sunglasses,watches,belts,etc )which have great enjoyed popularty in the world market Many of our goods are on sales ,we can guarantee the crediblity by Pay-pal and delivery time .we would like to make a long termship.

1)Name : The perfect gift.
2)Grade : AAA+
3)Package : in original boxes
4)Color : various
5)MOQ : 1 pc
6)Payment : Pay-pal/Western Union / Credit card/Moneygram
7)Ship-ping : 4-7 days with guarantee of customs clearance, drop shipp-ing is accepted to customers'demands.
8)Who-lesale: very low price, you can make a small order first to test quality and service.

( http://www.************ )

Online Contact . thank you.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register