BTC USD 83,356.5 Gold USD 4,124.11
Time now: Jun 1, 12:00 AM

INDI yg terbukti profit

Tumpang lalu tt. salam kawan-kawan. saya budak baru belajar. makacih pada bro manpower kerana membenarkan untuk kawan2 sedut. tapi masalahnya kenapa saya asyik rugi je. setakat 3 hari saya guna ni semuanya rugi. nasib baik guna kat demo je. ada waktu2 tertentu ke utk kt guna indi ni or ada pair yang tertentu. setakat ni saya taram je mana2 pair n masa n guna TF 30. minta tulung dari kawan2
 
Last edited:
tambahan dari yang td. saya guna TF 30. Minta bantuan rakan2 yang da guna. Selamat hari raya.
 
harap dapat bantuan.yang nak tengok hanya warna je kan. kalau semua merah pada TF30 maknanya sell. kalau semua biru buy. hanya itu je ke or ada benda2 lain lagi. camna plak dgn bands, anak panah ungu,anak panah biru, anak panah merah & booster power. benda2 tu kena tgk gak ke masa nak entry.Dan 1 lg, bila lak nak exit?:-?
 
Last edited:
salam kngkawan

1st of all: SELAMAT HARI RAYA :)cgrock

nk tny...sy dh dwnload (TQ TT)..cuma sy xtau cmna nk load..nk guna indi yg mana? trader wawasan?? klu trader wawasan,bar kaler white n yellow..konfius konfius..
 
dh dpt load..tq..so cmna nk guna? biru=buy,merah=sell? apa yang sama kaler? :-?
 

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13664
USD / JPY
157.444
GBP / USD
1.32556
USD / CHF
0.83222
USD / CAD
1.41708
EUR / JPY
178.957
AUD / USD
0.70195
Back
Top
Log in Register