BTC USD 59,286.2 Gold USD 1,802.97
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Impulse sealer

-RIZUAN-

CG Top Poster Club
Joined
Mar 5, 2008
Messages
20,958
Reaction score
639
Points
161
salam semua..

ni thread emergency namanya..
saya nak mencari brg ni hari ini juga 19/11/2010...waktu COD 11pm ke atas area KL sbb saya ada urusan lain dan saya dari bentong pahang..so skali jalan je la.puas dh belek mudah tapi tk semudah yg disangka..hehe:))

kepada yg ada contact atau yg menjual tu hallo2 la sy start dr jam thread ni di pos...waktu tamat 12 mlm ni...tulun yer...urgent sesangat..tq,

ni contoh brg...dpt yg 200mm ok dah..harga dlm RM60 ke bwh...:)cgrock
aaronngu77@14.jpg


boleh hubungi saya di talian 0166744877-cik wan
 
Sponsored Post

nazwa69.net

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2007
Messages
5,729
Reaction score
61
Points
75
Mydin aku rasa kebanyakan ada... giant pon ada... rege RM70-RM80.. kalo tak silap...
 

-RIZUAN-

CG Top Poster Club
Joined
Mar 5, 2008
Messages
20,958
Reaction score
639
Points
161
Mydin aku rasa kebanyakan ada... giant pon ada... rege RM70-RM80.. kalo tak silap...

mmg boleh dpt boss...tp mslhnyer sy sampai KL mmg area kul 11 mlm kang...tk sempat ler pulok...bentong ni ada tp harga mmg harga tokek..hehehe

so kbtln gi KL mlm ni sklai jln je la...kot2 ada seller2 brg elktronik dlm ni
 

-RIZUAN-

CG Top Poster Club
Joined
Mar 5, 2008
Messages
20,958
Reaction score
639
Points
161
cik mod yg baik hati

boleh tutup ler thread ni

tq.............
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register