Iklan Mudah.com

CG Sponsors




wa266

Fun Poster
Joined
Jul 22, 2008
Messages
751
Reaction score
0
Points
10
Salam. Geng, nak kongsi cite. Sejak kebelakangan ni, nak masukkan iklan kat Mudah.com macam nak masuk ke sempadan negara yang berperang plak. 2 hari lepas, nak masukan iklan handphone, diaorang minta attached photostat copy IC. Dah bagi, tapi masih tak leh masukkan. Hari ini dah minta yang original plak.

Ni mesti gara2 scam tapi janganlah teruk sangat pada yang betul2 nak menjual dan jujur atau yang betul2 nak jual barang sebab terdesak nak pakai duit.:mad:

Sesape yang ada info, leh kongi sama.
 
Sponsored Post

zackhiro

Active Member
Joined
Jul 12, 2009
Messages
1,065
Reaction score
7
Points
25
Mintak apa yg original tu? Camne la nk bagi...:(
 

eishen

Active+ Member
Joined
Nov 26, 2007
Messages
3,545
Reaction score
82
Points
30
smpai cmtu skali ke...bgus jgak..hehehhe
ketat ckit ...
 

ulatjahat

Active Member
Joined
Apr 7, 2008
Messages
1,747
Reaction score
6
Points
35
sampai camtu skali? ikut barang kot? :-? kalo yg murah2 rasernya cam sng jer nak iklankan..
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Salam. Geng, nak kongsi cite. Sejak kebelakangan ni, nak masukkan iklan kat Mudah.com macam nak masuk ke sempadan negara yang berperang plak. 2 hari lepas, nak masukan iklan handphone, diaorang minta attached photostat copy IC. Dah bagi, tapi masih tak leh masukkan. Hari ini dah minta yang original plak.

Ni mesti gara2 scam tapi janganlah teruk sangat pada yang betul2 nak menjual dan jujur atau yang betul2 nak jual barang sebab terdesak nak pakai duit.:mad:

Sesape yang ada info, leh kongi sama.
dah jadi serba salah la pulak
 

hairl

Active+ Member
Joined
Aug 22, 2007
Messages
3,053
Reaction score
24
Points
25
aku iklan ok je....mungkin ikut harga barang kot
 

dragger

Super Active Member
Joined
Aug 29, 2008
Messages
8,548
Reaction score
35
Points
70
last week pn aku kena. diorang mintak copy IC, nk buat verification. tp aku letak perkataan 'CONTOH' kt gmbr IC tu. takut nnt diorang salah guna IC aku beli kereta mewah pulak. jenuh nk bayar:) diorang akan call utk verify. so, skrg aku dh blh letak iklan kt mudah.my
 

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
x paham la...ko iklan kt sini sudah..:))
 

sfauzie

Active+ Member
Joined
Dec 8, 2007
Messages
3,792
Reaction score
10
Points
25
Ini semua gara2 penyamun dan penipu yang senang2 menipu pembeli dalam iklan tu. Aku salah seorang pembeli yang hampir2 kena tipu...so that,mgkin sebab byk sgt complain dari customer...atau mungkin takut dikenakan tindakan...ini lah mungkin antara kaedah yang digunakan.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register