Wanted Ikan garra rufa - Doctor fish

CG Sponsors




apit89

Active Member
Joined
Dec 5, 2008
Messages
2,169
Reaction score
7
Points
25

(IMAGE FROM GOOGLE IMAGE)


salam...
spe tau sal ikan nih erk?
mane leh dpt pe sume...

cadangnye nak bukak bisnes servis ngan ikan ni..


:)cgrock
 
Sponsored Post

farmtree

Fun Poster
Joined
Dec 29, 2009
Messages
644
Reaction score
10
Points
15
kat jalan pasar ada tapi tak sure ikan apa . . . nampak mcm anak talapia je . . . kalo tak silap ikan spa ada mcm2 jenis . . . yang mahal ada yang murah ada . . . leh survey kat jalan pasar
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,422
Reaction score
21,052
Points
1,671
aku xpahamla pasal bisnes ni..pada aku org ramai kena tipu je..kt kampung ak klo mandi jeram selalu je anak2 ikan ni gigit2 kaki..ntah ape effect nye pun ak xpaham..klo setakat nak buang sel-sel kulit mati gosok pakai berus je haha
 

CL's

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 28, 2009
Messages
14,094
Reaction score
246
Points
128
yang aku dgr sekor anak ikan nie rege dia lebih kurang dekat RM100....tak tau sahih ke tak....
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591

(IMAGE FROM GOOGLE IMAGE)


salam...
spe tau sal ikan nih erk?
mane leh dpt pe sume...

cadangnye nak bukak bisnes servis ngan ikan ni..


:)cgrock
Dr fish :-? Jangan tertipu dengan pembekal. Banyak pembekal area Cheras tapi bukan sebenar...depa kasi kissing fish...yg tu murah..sekor RM2 saja...kalau ikan betul sekor RM20 ke atas...risiko business nie ikan tu mudah mati...kalau ada 1000 ekor purata mati sehari 20-30 ekor...kalau darab ngan RM20 sekor dah berapa RM dah rugi....lagipun business nie dah slow...dah tak sehebat masa memula diperkenalkan dulu
 

EncikEx

Legendary Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
12,047
Reaction score
94
Points
120
hahhahaha... awat close plak ?
btol ckp eboss
ikan ni yg sebetulnya mahal & mudah mati

member aku habis duit camtu jer tanpa dpt balik modal
bisness ni dah semakin slow...

skrg bisnes koyak kaki plak hangat kembali
hahahhaha
 

BasicCX

Super Active Member
Joined
Sep 8, 2008
Messages
6,223
Reaction score
172
Points
73
Hang nie asyik nak tutup tread ajer...gian nak jadi MOD ke apa ~X(~X(~X(~X(
AKu tutup thread sekejap suruh hang siap-siap pergi solat jumaat.. :)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register