Idea Pembangunan Sistem Online , Software , Hardware...

CG Sponsors




where_are_you

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2014
Messages
253
Reaction score
18
Points
15
Salam cgrian...

Saya buka thread ini utk tujuan kita berkongsi idea apa produk / sistem / software / hardware / mobile apps yang boleh bangunkan/keluarkan ?

Boleh kemukakan idea geng-geng?
Mampu implement idea itu kita tolak tepi dulu...

TQ

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

yui

Fun Poster
Joined
Jul 4, 2013
Messages
206
Reaction score
1
Points
20
Buat AV / Threat detecter / Malware remover / Virus remover..etc
Dlu ada geng2 yang buat menda ni macam masokis, aponie, neology, Zack.
Tp mana entah hilang mereka.

Buat la. Malaysia boleh!
 

mobileapps

Active+ Member
Joined
Mar 26, 2013
Messages
3,824
Reaction score
24
Points
25
sblm tu nak tnya jugak, tujuan sbnr thread ni. nk bikin survey ke atau nk cari idea bikin projek
 
Last edited:

g3nglepak

Active Member
Joined
Jul 16, 2012
Messages
1,330
Reaction score
1
Points
25
Buat aplikasi Scan Jin dalam badan + Jin Remover.. etc
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,686
Reaction score
829
Points
576
aku rasa next future ... semua OS dan software akan berada dalam cloud ...

dalam PC/laptop kosong jer .... yang ada cuma line tenet dan basic bios unutk panggil OS dan APPS dalam cloud hehehe :D ...

so, bersedialah ke arah tu :D ...
 

where_are_you

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2014
Messages
253
Reaction score
18
Points
15
Buat AV / Threat detecter / Malware remover / Virus remover..etc
Dlu ada geng2 yang buat menda ni macam masokis, aponie, neology, Zack.
Tp mana entah hilang mereka.

Buat la. Malaysia boleh!
aku suka idea nie
:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register