BTC USD 23,416.4 Gold USD 1,767.92
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell HOT!!!! Sticker Kereta utk Member FACEBOOK aje!!! Ejen diperlukan, PM for best rate!!

fnd75

Active Member
Messages
1,938
Joined
Apr 25, 2006
Messages
1,938
Reaction score
36
Points
35
Assalamualaikum & selamat sejahtera semua...

Aku dh dpt jadi sole agent kt CG ni utk produk yg complement super duper Facebook :D :)cgrock :D

Memperkenalkan sticker kereta Facebook yg unik & terserlah :eek::eek::eek: mmg GEMPAK la kalo tampal kt keta korang... :)cgrock

Pics:

2 jenis sticker per set (no plat keta & find us..)

fb_stickers1.jpg



saiz & cara kupas/kopek sticker:

fb_stickers2.jpg


Harga??

RM10.00 per set - mmg best aaa....

Nk jd ejen??? Boleh je :D Kalu berminat, PM cepat :)cgrock

Payment via MB2U - acc no. 1513 0669 6659 (Noor Effendy Hamzah) or PAYPAL ([email protected])

PM for ORDER NOW!! :D

 
Last edited:
Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,365
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,365
Reaction score
904
Points
176
adesh takler tengok ler pulak...
 

hyfactive

Active+ Member
Messages
4,325
Joined
Jul 8, 2008
Messages
4,325
Reaction score
13
Points
25
lawo..tapi boleh ker mike menambah username sendiri...
 

elmyda

Super Active Member
Messages
9,552
Joined
Jan 5, 2007
Messages
9,552
Reaction score
157
Points
73
ok je nmpk sticker tuh..
 

fnd75

Active Member
Messages
1,938
Joined
Apr 25, 2006
Messages
1,938
Reaction score
36
Points
35
lawo..tapi boleh ker mike menambah username sendiri...

ikut kreativiti sendiri, ade yg print atas kertas pastu tampal kt stiker tu, kalo handwriting cantik, pakai marker pun dh jadik :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register