Wanted Hendak membeli Label Pack MILO....sb nk tebus VAN MINI MILO

CG Sponsors




kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
salam kawan kawan...

aku sb dh cari merata..dan akhirnya aku mengalah...tp last last aku pikir,,apa kata aku iklan kan mcm mana rakan CG seorg nie iklan kan...


aku nk membeli label barcode milo...sb nk kumpul van mini milo nie



salam u all,

saya ni peminat & collector barangan Milo, dan skarang ni pihak Milo Malaysia ngah bwat promosi beli Milo dapat mainan van Milo dari tahun 1950an sehinggalah sekarang.

Dipendekkan citer, utk tebus semua van tu perlu la 'bukti pembelian', family saya beli sebulan 2 KG jea, so xkan saya nak beli byk serbuk Milo, xmo simpan stok byk2 dalam umah..di sini sesapa yang minum Milo, tapi korang malas nak tebus van mini ni, korang jual je 'bukti pembelian' tu kat aku, leh??

aku cari bukti pembelian di bawah nih :

1) Milo Tin 500g (resit kedai) - 1 resit (RM1)
2) Milo pek 1KG (kod bar) - 1 kod bar(RM1.50), 3 @ lebih, 1 kod bar (RM2)
3) Milo Tin 1.5 KG (resit kedai) - 1 resit (RM2)
4) Milo pek 2KG (Kod bar) - 1 kod bar(RM3), 3 @ lebih, 1 kod bar (RM4)




potong barkod seperti dalam box merah dan hantar kat aku..

so, sesapa minat nak jual leh PM saya @ email

tengku_mann[at]Yahoo.com,


lepas saya dapat 'bukti pembelian' tu, saya akan bankinkan wangnya ke akaun bank anda.., tawaran ni tamat 15 September 2011.. thanks CGrians :)

Aku sangat sangat terdesak....hu hu


aku copy iklan rakan cg seorg nie....so kreadit buat dia -http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=240627&highlight=mini+milo
 
Sponsored Post

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
aku ada 1 keping yg 1kg punya..
 

AuraSuccess_88

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 3, 2010
Messages
69,868
Reaction score
185
Points
528
kekeke kumpul jgk erk..

aku pown dok kumpul...dah lega dah dpt...

beli kat kwn aku dia buka kedai..aku kasi ke dia rm4 satu untuk 2kg nyer

terus dia jual...
 

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
kekeke kumpul jgk erk..

aku pown dok kumpul...dah lega dah dpt...

beli kat kwn aku dia buka kedai..aku kasi ke dia rm4 satu untuk 2kg nyer

terus dia jual...
mmg tgh nk kumpul....anak buah aku dh bising nk van mini milo..sbagai hadiah hari jadi dia..... kalau ada label lebih leh aku buat simpanan aku lak....

hu hu...sapa sapa ada..tlg la saya...dh desperate nk mencari
 

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
kekeke kumpul jgk erk..

aku pown dok kumpul...dah lega dah dpt...

beli kat kwn aku dia buka kedai..aku kasi ke dia rm4 satu untuk 2kg nyer

terus dia jual...
wah best nya dh dapat..ha ha
 

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,971
Reaction score
105
Points
128
huhu,
bro kancil biru pun nak ngumpul yea?
best2, van mini milo yang besar tu mmg besar ar, ni gambar kat bawah :







rugi x kumpul..saya pun tinggal 2 model lg je nak tebus..
kalo dh dpt semua nnt sy upload gambar kat thread saya ek :)
 
Last edited:

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
wahhh bestnya......aku baru nk mengumpul...abg syedz kalau ada lebih label..jual kat saya ......
 

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
huhu,
bro kancil biru pun nak ngumpul yea?
best2, van mini milo yang besar tu mmg besar ar, ni gambar kat bawah :







rugi x kumpul..saya pun tinggal 2 model lg je nak tebus..
kalo dh dpt semua nnt sy upload gambar kat thread saya ek :)
suka ka aku tgk..he he..insyallah kalau ada rezeki dapat aku kumpul tuk harijadi anak buah ku
 

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,971
Reaction score
105
Points
128
wahhh bestnya......aku baru nk mengumpul...abg syedz kalau ada lebih label..jual kat saya ......
berehhhhhh, tapi skarang kat mudah.my ada jual dah bro(kalo bro xmau kumpul label la)..
kecik RM40, besar RM60 sebijik..cuba cari kat mudah.my tgk..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register