milo

  1. abuyah

    Wanted Mencari Pembekal Barang Sundry

    Aslkm. Saya mencari ejen barang sundry iaitu : 1) Ejen beras (saya prefer Beras Jati jika ada) 2) Ejen produk beverage iaitu susu, teh, milo dan lain-lain contohnya dari Nestle. Lain brand kalau ada boleh juga bawa bincang. 3) Barang-barang lain yang bersesuaian. Ini untuk projek tender...
  2. Orang Banjar

    Wanted Pembekal Milo dan Cawan Milo

    Salam..aku nak borong cawan Milo dan kalau boleh dgn Milo sekali.. Ada tak suplier nestle kat sini?
  3. kancil biru

    Wanted Hendak membeli Label Pack MILO....sb nk tebus VAN MINI MILO

    salam kawan kawan... aku sb dh cari merata..dan akhirnya aku mengalah...tp last last aku pikir,,apa kata aku iklan kan mcm mana rakan CG seorg nie iklan kan... aku nk membeli label barcode milo...sb nk kumpul van mini milo nie Aku sangat sangat terdesak....hu hu aku copy iklan rakan cg...
  4. Syedz

    Wanted Van Mini Milo

    Salam all, saya ni peminat & collector barangan Milo, dan skarang ni pihak Milo Malaysia ngah bwat promosi beli Milo dapat mainan van Milo dari tahun 1950an sehinggalah sekarang. Dipendekkan citer, utk tebus semua van tu perlu la 'bukti pembelian', family saya beli sebulan 2 KG jea, so xkan...
  5. only1

    Wanted Pembekal air kotak Drinho, Season, Milo & Dutch Lady

    Assalamualaikum.. tumpang bertanya kat mana nak dapat air kotak dan juga air tin secara borong? berapa jatuh harga sekotak ye.. TQ
Top
Log in Register