BTC USD 24,582.4 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Emy_Ezra

Super Active Member
gem
Messages
6,732
Joined
Sep 2, 2012
Messages
6,732
Reaction score
595
Points
126
Maaf ganggu semua.

Helmet fullface untuk di letgo

Tak pernah pakai, bau kedai lagi

Size: L
Design: Hitam dengan pattern putih (rujuk gambar)


Dapat sekali kotak dan beg helmet

Design dah cun, nak letgo sebab salah size šŸ˜­

RM250

Sila hubungi saya anytime 0194154654
 

Attachments

  • 1.jpg
    1.jpg
    171.3 KB · Views: 29
  • 2.jpg
    2.jpg
    65.3 KB · Views: 30
  • 3.jpg
    3.jpg
    181.1 KB · Views: 23
  • 4.jpg
    4.jpg
    239.9 KB · Views: 26
  • 5.jpg
    5.jpg
    143.8 KB · Views: 27
  • 6.jpg
    6.jpg
    205.7 KB · Views: 29
  • 7.jpg
    7.jpg
    226.5 KB · Views: 27
Sponsored Post

tr4falgar

Super Active Member
gem
Messages
9,696
Joined
Oct 14, 2012
Messages
9,696
Reaction score
1,106
Points
156
pakai fullface ni jalan jauh mmg sodap.. den pnya dlu grayfosh.. dah stop join konvoi, den dah jual dah pon helmetnya ..

cantik gok agv ni
 

silasroon

Active+ Member
gem
Messages
4,990
Joined
Oct 10, 2016
Messages
4,990
Reaction score
2,066
Points
171
Awards
1
Pertama kali try sarung helmet fullface.

Rasa lemas, terkurung, tak boleh bernafas, tak nampak bawah, tengok tak puas.

terus cancel nak beli. hehehe
 

Emy_Ezra

Super Active Member
gem
Messages
6,732
Joined
Sep 2, 2012
Messages
6,732
Reaction score
595
Points
126
Pertama kali try sarung helmet fullface.

Rasa lemas, terkurung, tak boleh bernafas, tak nampak bawah, tengok tak puas.

terus cancel nak beli. hehehe
Betul, dia akan rasa fit.
Tak boleh suka-suka pusing ke belakang.
Dia nak protect kepala bila accident.
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
gem
Messages
34,636
Joined
Nov 23, 2012
Messages
34,636
Reaction score
4,472
Points
296
Awards
1
Maaf ganggu semua.

Helmet fullface untuk di letgo

Tak pernah pakai, bau kedai lagi

Size: L
Design: Hitam dengan pattern putih (rujuk gambar)


Dapat sekali kotak dan beg helmet

Design dah cun, nak letgo sebab salah size šŸ˜­

RM250

Sila hubungi saya anytime 0194154654

cantik, kalo pakai ni bawak EX-5 nampak janggal kan .. hahahaha ..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register