To Sell Halotelco prepaid jimat data

CG Sponsors




Qizlynn

Freshie
Joined
Oct 21, 2019
Messages
4
Reaction score
1
Points
38
Saya mencari mereka mereka yang betul betul
mahu mengubah :
.
Ekonomi diri & keluarga
Kesusahan kpd kesenangan
Kesedihan kpd kegembiraan
Kekurangan kpd kelebihan
.
Mereka yang kaya dan berjaya diluar sana : Hari hari duit masuk
Kita pula: Hari hari duit keluar
.
Jom kite UBAH NASIB DIRI kita.
.
Peluang telah ada,rebutlah segera.
.
MULAKAN HARI INI UTK KESENANGAN HARI ESOK!!
.
JADILAH YG TERAWAL MENJADI DEALER TUNETALK HALOTELCO DAN JANA INCOME PASSIVE

WHATSAPP SEKARANG
01115291529
01159295929
0166663830View attachment 209040
Peluang cipta income pasif sekali buat profit hari2x..join daftar dgn admin terbaikj
 
Sponsored Post

Iwannye

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2015
Messages
102
Reaction score
5
Points
15
Admin nk ucapkan terima kasih kepada semua pembeli yang mempercayai kami..

Boleh usha page kami internet unlimited kuota

Semoga semua berpuas hati menggunakan data terjimat abad ni.. ᎻᎪᏞϴͲᎬᏞᏟϴ mmg btl2 power.😊

Kalau ada yang berminat
menjadi dealer ᎻᎪᏞϴͲᎬᏞᏟϴ

Syarat sebagai dealer :
🎉 Mesti pakai satu nombor ᎻᎪᏞϴͲᎬᏞᏟϴ untuk diri sendiri (Samada MNP nombor telco lama atau Guna nombor baru).
🎉 Minimum belian stok sim hanya 10 keping.

Anda akan diberi sistem valueprepaid.my (Sistem Dealer) untuk manage sendiri stok simkad anda dan belian sim seterusnya. Komisen juga akan dipapar dalam sistem tersebut.
Komisen kite pasif income tertinggi adalah sehingga 3 tier. Dimana anda akan dapat komisen up to 15%.

Berikut adalah Sistem komisen bagi dealer :
Tier 1 - 10%
Tier 2 - 3%
Tier 3 - 2%

Boleh daftar dealer di link ini tuan 👇

Kalau Apa-Apa tuan tak faham Boleh tanya Saya ye. Saya Akan guide tuan.
 

Attachments

Iwannye

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2015
Messages
102
Reaction score
5
Points
15
💰 Tidak Jatuh Miskin Kerana RM50
💰 Tidak Jatuh Bankrupt Kerana RM50
💰 Tidak Perlu Berhutang Kerana RM50
💰 Tidak Perlu Pinjam Bank Utk RM50

TETAPI KALAU ADA RM50..

👍 Peluang Utk Ubah Taraf Hidup
👍 Peluang Utk Bantu Keluarga
👍 Peluang Utk Bantu Masyarakat
👍. Peluang Utk Jana Pasif Income

AWAK ADA RM50?

Saya Sedia Tunjuk Jalan Macam Mana RM50 Boleh Ubah Hidup Anda !!!😊

💪💪💪 BUAT SAMPAI JADI

Anda boleh menjana income pasif apabila member atau org lain menggunakan Halo telco2 ...Lagi untung kan!!! 😘

Mulakan dengan sharekan saja bisnes ini di di fb, ig, wchat & dll media sosial... Wow😅

Bisnes ni sesangat MUDAH & MURAH. Paling penting modal ciput tapi diberi peluang menjana income lumayan 😱😱😱
.
.
.
🎯Ambil peluang menjana pendapatan

.
🎯Yang nak jadi DEALER HALOTELCO ,
🎯Tak perlu risau kalau tak laku.
🎯Sebab kan sekarang zaman semua pakai henset,
🎯Semuaaa perlu topup, untuk internet,
🎯Semua perlukan internet macam kereta perlukan minyak untuk bergerak
.
.
.
.
🎯Yang tak tahu, saya akan ajar sampai pandai.
🎯Don't worry😉

JADILAH YG TERAWAL UNTUK JADI DEALER HALO TELCO2 DAN JANA INCOME PASSIVE

WHATSAPP SEKARANG
01159295929
01115291529
Screenshot_2019-10-26-21-37-02-99.png
 

Iwannye

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2015
Messages
102
Reaction score
5
Points
15
🔥GEMPAK HALOTELCO 🔥❗❗❗

✅7️⃣0️⃣GB sebulan dengan harga mampu top up.

✅HANYA RM4️⃣8️⃣ SEBULAN UNTUK PELAN INTERNET SUPER PADU

💬Unlimited Chat. (Wasap,WeChat,imo,Viber)
💌Unlimited Social (Facebook, twitter, Instagram)
🎧Unlimited music (syok,raku, Spotify,joox)
📞Unlimited Call semua rangkaian.
📽6️⃣0️⃣GB Video.
👍🔟GB Hi-speed Data
👍🔟GB Basic Data.
👍Tempoh sah 3️⃣0️⃣ hari.
Add On Data Rm10 untuk 10GB.

Maklumat Lanjut klik Link dibawah

FB_IMG_1572597999000.jpg
 

Iwannye

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2015
Messages
102
Reaction score
5
Points
15
Screenshot_2019-11-06-11-06-44-52.png

🄷🄰🄻🄾🅃🄴🄻🄲🄾 🄻🄴🄱🄸🄷 🄹🄸🄼🄰🅃 🄻🄴🄱🄸🄷
🄳🄰🅃🄰 🄻🄴🄱🄸🄷 🄻🄰🄹🅄

Speed up 150🅼🅱🅿🆂 kawww

Berminat?
✅ Jom hubungi atau WhatsApp kami segera

✅ Like page kami tanda sokongan dari kalian

✅ Order simkad melalui shopee

#halotelco
#teamherosimkad
#codportklang
#codpulauindah
#codsijangkang
#codsetiaalam
 

Iwannye

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2015
Messages
102
Reaction score
5
Points
15
RM48/30 HARI🧐


🌀10GB highspeed data((up to 150 mbps))🌀
📹60GB movie((youtube,netflix,tonton))📹
💨10GB basic data((guna lepas habis higspeed data))💨


🔥🔥UNLIMITED🔥🔥


chat🔸sosial🔸music
❗❗2000GB❗❗


wasap.my/601159295929-iwan(portklang)
wasap.my/601115291529-fadil(sijangkang klang)
wasap.my/601153575851-amri(Setia alam,rawang)
wasap.my/60105480548-lynn(pulau indah)
wasap.my/601153575356-umi(jenjarom,banting)

PicsArt_11-09-08.13.59.jpg
 

Iwannye

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2015
Messages
102
Reaction score
5
Points
15
𝗛𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗥𝗠𝟰𝟴 𝗤𝗨𝗢𝗧𝗔 𝟮𝟬𝟳𝟬𝗚𝗕
===========================
💯UNLIMITED SOSIAL+UNLIMITED CHAT+UNLIMITED CALL
#SATUFAMILY DAPAT FREE CALL
.
🔥RM48 DAPAT 2000GB + 70GB DATA
Data melimpah ruah #JIMAT
PM jangan tak pm
.
.
🔴 10GB Data High Speed
🔴 2000GB Social Apps
🔴 60GB Streaming
🔴 Unlimited Call All Network.
🔴 Add ON RM10 - 10GB

.
.
☑ 10GB High Speed
Internet berkelajuan tinggi 10GB.
.
☑ 2000GB Social Apps
Penggunaan Data social adalah sebanyak 2000GB tidak akan habis dalam sebulan.
.
☑ 60GB Streaming
Kuota sebanyak 2GB x 30Hari, tonton video kegemaran anda di youtube tanpa risau kehabisan kuota internet.
.
☑ Unlimited Call All Network
Panggilan tanpa had ke semua rangkaian ke seluruh malaysia.
.
☑ Add ON RM10 = 10GB
Jika data high speed tidak mencukupi, usah bimbang anda boleh Add on Hanya RM10 untuk 10GB, Jimatkan.
.
Milikinya sekarang, Bertukarlah kepada plan yang lebih jimat.
.
Lebih 150,000 pengguna sudah beralih kepada plan ini. Ramai yang sudah berpuas hati. Anda Mungkin yang seterusnya
.
Jom Berjimat sekarang 👇
wasap.my/601159295929
PicsArt_11-11-09.15.57.png
 

Iwannye

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2015
Messages
102
Reaction score
5
Points
15
=============================
TAWARAN UNTUK MENJADI DEALER HALOTELCO
=============================

Salam tuan/puan,

Oleh kerana anda sudah menjadi pengguna sim HALOTELCO, maka kami sebagai dealer ingin mengajak anda untuk turut sama-sama dalam keluarga ini dalam menjana pendapatan sampingan sebagai dealer!

=============================
Apa kelebihan menjadi DEALER Halotelco?

✅ Peluang untuk menjana income pasif!
-Oleh kerana simkad Halotelco menawarkan plan internet yang terbaik setakat ini dengan bermacam2 kelebihan, ada baiknya kita ambil peluang dengan memperkenalkan sim ini kepada [email protected] terdekat agar turut sama2 menggunakan simkad ini..

Kalau anda ada kawan disekolah ataupun universiti, amat rugi tidak ambil peluang ini! Kerana setiap orang sentiasa mencari plan internet mana yg berbaloi untuk mereka.

Dan tawaran internet HALOTELCO adalah sangat-sangat berpatutan dan murah.

=============================

Ini adalah plan-plan yang boleh ditawarkan kepada bakal pelanggan:

*🔰TUNETALK HALOTELCO RM10/sebulan🔰*

📶 1GB Hi-Speed Data
👉 10Gb Basic Internet
💯 FREE Unlimited Call to Tunetalk

*🔰TUNETALK HALOTELCO RM28/sebulan🔰*

📶 6GB High-speed internet
⭕ 15GB Video youtube,netflix,tonton (500mb/hari)
💯 FREE Unlimited FB,IG,Twitter
💯 FREE Unlimited whatsapp,wechat,imo
💯 FREE Unlimited Call to Tunetalk
🌀 Add-On data RM10 untuk 10GB

*🔰TUNETALK HALOTELCO RM48/sebulan🔰*

📶 10GB High-speed internet
⭕ 60GB Video youtube,netflix,tonton (2gb/hari)
💯 FREE Unlimited FB,IG,Twitter
💯 FREE Unlimited whatsapp,wechat,imo
💯 FREE Unlimited music streaming
💯 FREE Unlimited Call All Network
🌀 Add-On data RM10 untuk 10GB

=============================

Setiap line yang kita daftarkan boleh dapat komisyen sehingga 3 peringkat:
10% komisyen untuk 1 tier.
3% untuk 2 tier.
2% untuk 3 tier.

Jika user beli sim dengan anda, kemudian langgan plan rm48, maka komisyen yang anda dapat rm4.80.

Bayangkan kalau ada 10 user dibawah anda, maka tiap2 bulan anda sudah mendapat rm48.

Potensi komisyen Dealer tunetalk :
RM48 x 10% x 10 user = RM48/bulan
RM48 x 10% x 100 user = RM480/bulan
RM48 x 10% x 1000 user = RM4800/bulan

=============================

APA SYARAT NAK JADI DEALER?

-Hanya ada 3 syarat mudah je setakat ini:
1. Anda mestilah menggunakan sim HALOTELCO.
2. Anda mestilah membeli 10 keping sim dari HQ untuk upgrade menjadi Dealer (1 keping sim rm4 sahaja)
3. Anda mestilah melanggan plan 28 sekurang2nya pada setiap bulan untuk layak menerima komisyen.

=============================

ADA YURAN TAK NAK JADI DEALER NI?

- Buat masa ni tiada lagi. Anda hanya perlu beli sim sahaja sebanyak 10 keping dari web HQ.
-Tapi jangan terlambat, sebab akan datang (bila sistem siap sepenuhnya), sesiapa yang berminat untuk menjadi dealer akan dikenakan yuran ! Mungkin bawah RM100!

.............................................................

Ambil peluang ini sekarang dan upgrade sim anda kepada Sales Agent/Dealer.

Jangan biarkan orang sekeliling anda mendapat sim ini dari tangan orang lain, nanti anda yang akan rugi..!

Biarlah anda yang memperkenalkan sim ini kepada orang sekeililing, bukannya orang lain!

Tukar ke Halo Telco sekarang
wasap.my/601159295929
PicsArt_11-11-03.55.47.png
 

Iwannye

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2015
Messages
102
Reaction score
5
Points
15
Hanya Rm48 sebulan internet TANPA HAD 24JAM *SOCIAL,CHAT DAN MUSIC* HIGH SPEED+70GB DATA+Unlimited CALL *SEMUA RANGKAIAN*

wasap.my/601170000034
wasap.my/601159295929
wasap.my/601115291529
IMG-20191201-WA0050.jpg
 
Sponsored Post
Top
Log in Register