To Sell Halotelco prepaid jimat data

Recommended Brokers


Iwannye

Junior Member
Joined
Oct 24, 2015
Messages
94
Reaction score
5
Points
11
Saya mencari mereka mereka yang betul betul
mahu mengubah :
.
Ekonomi diri & keluarga
Kesusahan kpd kesenangan
Kesedihan kpd kegembiraan
Kekurangan kpd kelebihan
.
Mereka yang kaya dan berjaya diluar sana : Hari hari duit masuk
Kita pula: Hari hari duit keluar
.
Jom kite UBAH NASIB DIRI kita.
.
Peluang telah ada,rebutlah segera.
.
MULAKAN HARI INI UTK KESENANGAN HARI ESOK!!
.
JADILAH YG TERAWAL MENJADI DEALER TUNETALK HALOTELCO DAN JANA INCOME PASSIVE

WHATSAPP SEKARANG
01115291529
01159295929
0166663830
IMG_20190928_040214_042.jpg
 
Sponsored Post

Iwannye

Junior Member
Joined
Oct 24, 2015
Messages
94
Reaction score
5
Points
11
IMG_20191006_233808_173.jpg


Data cepat habis???😣😣😣

Belum cukup bulan data Internet da habisπŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’

Beli data mahal giler tapi kuota ciput jeπŸ˜ͺπŸ˜ͺπŸ˜ͺ

Selalu mempunyai masalah tak cukup kredit kerana KERAP buat panggilan

SEKIRANYA Anda menghadapi situasi seperti ini jom dapatkan SIMKAD Halo telco tunetalk daripada kami sekarang,kami yakin masalah anda akan selesai

Jom daftar prepaid tunetalk halo telco sekarang

Jom tengok kat bawah apa yg korang dapat dgn plan RM48 BULANAN

βœ”Unlimited Call ke semua number.
βœ”Coverage Celcom.
βœ”Unlimited Chat (Whatapps, Wechat, Viber dan IMO)
βœ”Unlimited Social (FB, IG dan Twitter)
βœ”Unlimited Music (Astro Radio, Joox, Hungama, KKBox & Raku)
βœ”10Gb High Speed Internet.
βœ”10Gb Basic Internet
βœ”60Gb High Speed Internet untuk You Tube, Dim Sum dan sebagainya.
βœ”Speed 100mbps bergantung kawasan

Klau nak plan bulanan RM10 dan RM28 PUN ada

Untuk streaming atau tengok YouTube Kuota 60gb da ada, so tak usik pun data 10gb korang tu,ade ke patut???

Jom ajak abg2, adik2 dan family korang tukar prepaid awesome ni, daftar no baru, kekal no lama, blacklist pun boleh

Daftar SERENDAH RM14 TERMASUK POS

01159295929
01115291529
01170000034

JGN LUPA SHARE DAN TAG POST NI PADA KENALAN
 

Iwannye

Junior Member
Joined
Oct 24, 2015
Messages
94
Reaction score
5
Points
11
α΄Šα΄€Ι΄Ι’α΄€Ι΄ α΄›α΄€α΄‹α΄œα΄› Ιͺα΄€ α΄˜α΄€sα΄›Ιͺ Κ™α΄‡Κ€ΚŸα΄€α΄‹α΄œ
.
Satu masa, kita akan tua.

Satu masa, kita pasti tidak mampu untuk berkerja dan berniaga

Satu masa, kita pasti nak berehat tak mahu fikirkan pasal duit,

Tetapi sudah pasti untuk teruskan hidup, duit mesti masuk setiap bulan.

Bukan kerana gila duit, tapi untuk terus β€œsurvive”.

Sebab itu pentingnya tabung bersara atau bahasa orang jawanya retirement plan.

Pada umur 60 tahun,

Jika anda menyimpan 500 setiap bulan dari anda umur 20an, anda boleh bersara dengan simpanan satu juta

Bagaimana nak konsisten menyimpan RM500 sebulan tanpa perlu ikat perut?

Jawapannya adalah bina pasif income. Saya sudah ada satu cara bagaimana modal RM50 boleh berikan anda pasif income.

Whatsapp sekarang
www.wasap.my/601159295929
www.wasap.my/601115291529
PicsArt_10-16-03.37.00.jpg
PicsArt_10-16-04.28.48.jpg
PicsArt_10-16-04.26.40.jpg
PicsArt_10-16-04.20.36.jpg
 

Qizlynn

Freshie
Joined
Oct 21, 2019
Messages
3
Reaction score
1
Points
38
Saya mencari mereka mereka yang betul betul
mahu mengubah :
.
Ekonomi diri & keluarga
Kesusahan kpd kesenangan
Kesedihan kpd kegembiraan
Kekurangan kpd kelebihan
.
Mereka yang kaya dan berjaya diluar sana : Hari hari duit masuk
Kita pula: Hari hari duit keluar
.
Jom kite UBAH NASIB DIRI kita.
.
Peluang telah ada,rebutlah segera.
.
MULAKAN HARI INI UTK KESENANGAN HARI ESOK!!
.
JADILAH YG TERAWAL MENJADI DEALER TUNETALK HALOTELCO DAN JANA INCOME PASSIVE

WHATSAPP SEKARANG
01115291529
01159295929
0166663830View attachment 209040
Saya sudah terima kasih pekenalkan peluang bisness untuk buat income pasif tiap bulan.. Selalu guide tq❀
 

Iwannye

Junior Member
Joined
Oct 24, 2015
Messages
94
Reaction score
5
Points
11
Saya sudah terima kasih pekenalkan peluang bisness untuk buat income pasif tiap bulan.. Selalu guide tq❀
semoga sama2 kita menjana income passive dgn halotelco simkad jimat data
 

Iwannye

Junior Member
Joined
Oct 24, 2015
Messages
94
Reaction score
5
Points
11
Saya nak bantu anda yg salu ada masalah

πŸ‘‰Beli DATA mahal giler tapi kuota ciput je tak berbaloi😣

πŸ‘‰Tiap2 minggu nak kena langgan Internet sbb tak cukup DATA😒

πŸ‘‰Rasa kering wallet atau dompet sbb nak kena beli internet sbb DATA selalu habis😭

πŸ‘‰Rasa tertekan sbb terpaksa bayar bill telefon yg tinggi setiap bulan

πŸ‘‰Line Internet tak cukup kuat kejap2 timbul tenggelam,dan speed pun macam kura2🐒🐒

πŸ‘‰Selalu tak cukup kredit untuk buat panggilan sbb selalu buat panggilan untuk kawan2, ibu ayah dan sanak saudara

SEKIRANYA ini masalah yg anda selalu hadapi, anda sememangnya pelu tukar sim anda ke TT halo telco2

Jom daftar prepaid Tunetalk Halo telco2 sekarang

Jom tengok kat bawah apa yg korang dapat dgn plan RM48 BULANAN

βœ”Unlimited Call ke semua number.
βœ”Coverage Celcom.
βœ”Unlimited Chat (Whatapps, Wechat, Viber dan IMO)
βœ”Unlimited Social (FB, IG dan Twitter)
βœ”Unlimited Music (Astro Radio, Joox, Hungama, KKBox & Raku)
βœ”10Gb High Speed Internet.
βœ”60Gb High Speed Internet untuk You Tube, Dim Sum dan sebagainya.
βœ”Speed 100mbps bergantung kawasan

Klau nak plan bulanan RM10 dan RM28 PUN ada

Untuk streaming atau tengok YouTube Kuota 60gb da ada, so tak usik pun data 10gb korang tu,ade ke patut???

Jom ajak abg2, adik2 dan family korang tukar prepaid awesome ni, daftar no baru, kekal no lama, blacklist pun boleh

Daftar SERENDAH RM14 TERMASUK POS

Berminat boleh terus tekan link kat bawah ni
Direct Link :https://www.wasap.my/601115291529
Direct Link :https://www.wasap.my/601159295929
Direct Link :https://www.wasap.my/601110233830
Direct Link :https://www.wasap.my/60166663830

JGN LUPA SHARE DAN TAG POST NI PADA KENALAN
PicsArt_10-23-04.19.11.jpg
 

Iwannye

Junior Member
Joined
Oct 24, 2015
Messages
94
Reaction score
5
Points
11
Tahukah anda, Dengan Bayaran RM48/Bulan, Anda tidak perlu risau lagi jika anda terlupa...

1. Off Autoplay Video di Facebook
2. Off Autoplay Video di Instagram
3. Off Autoplay Video di Twitter
4. Off Autoupdate Apps
5. Set Limit Data
6. 2G, 3G atau 4G

Ini kerana dengan RM48 yang anda bayar tu, anda akan dapat...

1. UNLIMITED CHAT
1.1 Unlimited High-speed WhatsApp
1.2 Unlimited High-speed WeChat
1.3 Unlimited High-speed imo
1.4 Unlimited High-speed Viber

2. UNLIMITED SOCIAL
2.1 Unlimited High-speed Facebook
2.2 Unlimited High-speed Twitter
2.3 Unlimited High-speed Instagram

3. UNLIMITED MUSIC
3.1 Spotify
3.2 Joox
3.3 Syok
3.4 KKBox
3.5 Hungama
3.6 Astro Radio
3.6.1 (Hitz, Fly, Hot, Prima, Mix, Lite, Sinar, Melody, My, THR, Bayu, Gold, India Beat, Jazz, Radio Kenyalang, Opus, Osai, Rock, One, Kool FM)

4. Unlimited Call to All Network
5. 60GB YouTube, Netflix, Tonton (2GB/day)
6. 10GB High-speed Internet
7. 10GB Basic Internet
.
Boleh Hotspot? Jawapanya Yer boleh Hotspot...
.
Kalau tak cukup boleh add on data disediakan dan anda boleh beli pada harga 10GB/RM10 sahaja.
.
Apamacam? Puas hati? Nak Daftar? Kekal Nombor? Nombor Baru?

Whatsapp terus ke 01170000034/01159295929
IMG-20191025-WA0021.jpg
 

Iwannye

Junior Member
Joined
Oct 24, 2015
Messages
94
Reaction score
5
Points
11
Perkongsian untuk semua 😍

Simkad Halo Telco ni
Topup dan Langgan data pakej RM48 je setiap bulan.
Dapat unlimited data dan unlimited call dah cukup sebulan..
Tak perlu topup banyak banyak kali dalam sebulan, Simkad adalah prepaid .. Kelajuan 4G..
Info tentang simkad Halo Telco πŸ’‹β€πŸ’žtaip nak.
IMG_20191025_092003_407.jpg


wasap.my/601159295929
wasap.my/601115291529
 

Iwannye

Junior Member
Joined
Oct 24, 2015
Messages
94
Reaction score
5
Points
11
πŸ“£πŸ“£πŸ“£
Anda Suri rumah/Student tapi nak cari Side Income???😎
..
Kami ada menyediakan peluang untuk anda.πŸ‘
.
🎯Masa anda sendiri tetapkan.
πŸŽ―πŸ’―% online.
🎯Ada hp & akaun bank..
.
.
Perniagaan Jual sim/dealer sesuai untuk semua
==============================
Golongan pelajar boleh buat duit
Yang dah kerja pun boleh buat duit
Suri rumah pun boleh buat duit
.
Kita meniaga barang keperluan.
Jangan takut tak ada orang beli.
.
Cuba tanya jiran sebelah tu..
Tanya kawan sekerja tu..
.
'Kalau aku jual Tunetalk halo telco. nak beli dengan aku tak? '
mesti la nak

Semua org ingin plan internet yg menjimatkan dan menguntungkan

Semua org perlukan internet seperti kenderaan perlukan minyak untuk bergerak

Jadilah yg terawal untuk jadi dealer Tunetalk halo telco dan jana income pasif



Share dan tag post ni pada kenalan
FB_IMG_1571977433496.jpg
FB_IMG_1571977438935.jpg
 

Qizlynn

Freshie
Joined
Oct 21, 2019
Messages
3
Reaction score
1
Points
38
Perkongsian untuk semua 😍

Simkad Halo Telco ni
Topup dan Langgan data pakej RM48 je setiap bulan.
Dapat unlimited data dan unlimited call dah cukup sebulan..
Tak perlu topup banyak banyak kali dalam sebulan, Simkad adalah prepaid .. Kelajuan 4G..
Info tentang simkad Halo Telco πŸ’‹β€πŸ’žtaip nak.View attachment 209271

wasap.my/601159295929
wasap.my/601115291529
Trusted seller
 
Sponsored Post
Top
Log in Register