Google Adsense Part 3 (2012)

Recommended Brokers


Status
Not open for further replies.

takuimi87

Fun Poster
Joined
Jul 5, 2011
Messages
366
Reaction score
4
Points
15
tah la..mule2 daftar akaun youtube..pastu upload satu movie ape2.. pastu apply adsense..nnti dlm 1-2 hari die kasi la jwpan.. sye wat camtu le..xde nk kne ade 500 view ke ape..kalu nk rmai view. daftar kt cni
Terima kasih.. kalau dah register, kene buat ape?
 
Sponsored Post

takuimi87

Fun Poster
Joined
Jul 5, 2011
Messages
366
Reaction score
4
Points
15
Aku dah try nak buat monetization dekat youtube, tapi tak boleh lah.. dah tak boleh ke?
 

takuimi87

Fun Poster
Joined
Jul 5, 2011
Messages
366
Reaction score
4
Points
15
Ok dah jumpa dah monetized tu.. tq again.. tunggu 2 -3 hari, die approved tak
 

takuimi87

Fun Poster
Joined
Jul 5, 2011
Messages
366
Reaction score
4
Points
15
Alhamdulillah.. tak sampai beberapa jam, account dah approve guna youtube.. :)cgrock
Your AdSense account has been approved for YouTube monetization
 

Raja CariGold

Freshie
Joined
Jul 23, 2012
Messages
47
Reaction score
4
Points
11
ramai dah reveal tips dlm thread ni.. rasanya dah tak de tips dah yg tertinggal.. tapi tak semua tips boleh dedah sana sini.. sesetengah tips perlu disimpan sbb kalau tersebar luas maka tips tu dah tak berguna lagi.. dan biasanya tips2 exclusive camtu dpt bukan dari ebook atau forum tapi dari sama ada try & error sendiri atau terjumpa tak sengaja bila buat sesuatu



dulu mmg banyak pengambil upah buat akaun .. skrg ni susah skit.. member aku ada amik upah buat akaun bukan hosted paypal usd33 siap dah ada $10 dan PIN dah start hantar.. tapi dia buat utk pasaran singapore je sbb dia duk sana.. sorry tk dpt bantu ko
tinggal tunggu PIN saja.
Sama macam servis salah sorang masta cg.:D
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register