• Forum search currently under maintenance...

Google Adsense Part 2 (2011)

Recommended Brokers


Apakah yang anda mahukan dalam thread ini?


  • Total voters
    0
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

Syed_Ikhwan

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2006
Messages
935
Reaction score
18
Points
15
QUOTE dari xjio7880;335231
sure ko upah sapa2 klik tu hahaha kasi add ko aku nak tengok betapa hebatnya ko....leh kongsi aper lebihnyer ko nyer web tuh
-----------------------------------------------------------------------------


:) takda maknanya
 

xjio7880

Fun Poster
Joined
Jan 28, 2007
Messages
257
Reaction score
0
Points
10
mner ler tahuu..tapi kenapa jual ebook gak dalam web ko tu...ko kan dah kayooo
 

Syed_Ikhwan

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2006
Messages
935
Reaction score
18
Points
15
mner ler tahuu..tapi kenapa jual ebook gak dalam web ko tu...ko kan dah kayooo
kaya tak kekal, kena berniaga. takda kayanya kalau dok goyang kaki je.

note : jgn cetus amarah org dengan kenyataan yg tak bagus. you already got 1 infraction point.
 

xjio7880

Fun Poster
Joined
Jan 28, 2007
Messages
257
Reaction score
0
Points
10
sori ler bos...jgn ler mare...aku pon baru jer bejinak2 gak ngan adsense ni...so ko dah expert...camne ngan adbrite...adakah this program baik cam google adsense
 

Syed_Ikhwan

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2006
Messages
935
Reaction score
18
Points
15
sori ler bos...jgn ler mare...aku pon baru jer bejinak2 gak ngan adsense ni...so ko dah expert...camne ngan adbrite...adakah this program baik cam google adsense
the best i know sekarang ni adalah GA. adbrite ni baru lagi. then ada lagi beberapa program camni...
 

xjio7880

Fun Poster
Joined
Jan 28, 2007
Messages
257
Reaction score
0
Points
10
ooo..
aku nak tanya ler..aku ni baru jer reg..dan 2 hari aku dpt
usd12.12 itu pon member aku kat oversea and local yg jauh dari aku clik...so adsense leh detectker haaa...
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register