BTC USD 76,160.4 Gold USD 4,341.92
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Google Adsense Edisi Basic - Khusus Untuk Newbies

Status
Not open for further replies.
aku rasa betul la ni fuad latip..
sebab die x pernah menafikannya..:D
bagus la..sorang lagi otai datang ke sini..:D
ok..back to topic..:D
 
Tak apa la sape2 pun ntah2 Latip Borgiba
Ok aku try
 
Alhamdulillah berjaya dah buat UNIQUE ARTICLE.

So ada tambahan kat atas ruang article tu untuk UNIQUE ARTICLE (ONLY 1 POST). Ni kalau korang ambil article dari mana-mana web.

So la ni boleh dah ambil article dari mana-mana web, then masuk je kat sistem tu. Dia akan generate unique article dengan masukkan perkataan seerti.

Nak guna check box tu. Tak faham, tanya lah. Sorry kat sifoo syed sbb sibuk ngan sistem ni.

Just nak share. tq
 
boleh jadi kot..
dah lama aku ym die tanya..tapi die x jawab..:-?

xpe2...kita tggu dulu..

mana la tau..tetiba ada guru expert kat sini..leh la sama2 nuntut ilmu..

jgn menyamar sudahh..hehe :-?..

hehe...tapi tak kisah la sapa2 pun..asal ilmu bagus..leh jer kita tumpang2 skaki...hehe..nk join sini..heheheh..thanks sbb kongsi2 ilmu..
 
--------------
 
Last edited by a moderator:
Sat lagi saya coding sifoo. Bila boleh share-share ilmu sifoo? Auto generate and post content pun ada sebenarnya. So tak perlu post setiap hari.

Selain dari tu, teknik video pun ada. Saya panggil VO as video optimization. Tak perlu post sampai puluh-puluh video sehari. Cuma dalam 5-10 video pun ok. Traffic inshaAllah mengancam. hehehe.

Jom sifoo datang UiTM. My room always open and welcome to you. hehehe. :D



Kalau article tu datang dari PLR article, please check box yang ada bawah tu. Kalau datang dari IAW tak perlu. Memang dia pendekkan ke 5 ayat untuk 1 entry sebab biasanya article dari IAW kurang dari segi penyampaian. Cuma rich dengan keyword.


salam semua

terror lah korang nie ... sape leh ajar buat blog nie..

hehehe blog aku yg dulu member buatkan dah kena blog

so try buat baru lak nie .. apa2 yg tak kena tolong komen
http://kakipancing.zactrade.net/
 
salam semua

terror lah korang nie ... sape leh ajar buat blog nie..

hehehe blog aku yg dulu member buatkan dah kena blog

so try buat baru lak nie .. apa2 yg tak kena tolong komen
http://kakipancing.zactrade.net/

blog kamu loading time lambat sangat. sangat lambat.

Yang sebetul2 punya cara nak buat macam mana ye?
Step by step.
Tengok aku punya blog kalau tak caya
Hampeh...
http://computer-musician.blogspot.com/

kamu nye plak pakai system manmoncang eh? semak balik semua title post. ikut niche kamu. then kalau bleh pakai temaplate yg kemas dan menarik mata. :)
 
wah, dah makin panas dan ganas balik thread ni...power power !!:D

harap bro manmoncang dapat terus berbakti di sini dan meningkatkan ekonomi ummah..opss.. aku bukan Jai ..sori :eek:

saya setuju dgn syed, bro leh wat cam membership free, sape nak kena login dan ada pasword sendiri , supaya mat2 dan minah2 spammers tak leh pedajal sistem ni nanti

tools yg upload riban2 video sehari dari HDD tu nampaknya mempunyai nilai tinggi bro .. hohoho .... saya pun sanggup bayar kalo ada tools yg tolong camtu, nak trafik..tak banyak, cukuplah 1k trafik sehari utk satu blog pun Alhamdulillah dah...;) kalo banyak emmm, lagi sedap niee
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back
Top
Log in Register