Google Adsense Edisi Basic - Khusus Untuk Newbies

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

IronFist

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2006
Messages
724
Reaction score
7
Points
15
Hai all...
NewBies here...

Jom datang lawat website gua tentang Google Adsense,

<<<KLIK SINI>>>

Sambil2 lawat tu klik la apa yang patut....Miahahha :lol:
 
Sponsored Post

Sureduit

Super Active Member
Joined
Jul 18, 2006
Messages
5,046
Reaction score
25
Points
75
65 klik dah bangga aku punya 586,000 klik last dia band pon tak bangga bangga...hah hah hah hah..;)

leboq 45usd....sensei sungguh..:(
 

pokcak

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
9,664
Reaction score
95
Points
80
65 klik dah bangga aku punya 586,000 klik last dia band pon tak bangga bangga...hah hah hah hah..;)

leboq 45usd....sensei sungguh..:(
bangga ngan terkujat pun takleh beza. ape daa.. hahaha

dulu aku penah ngan adsense ni. dapt usd100++ sebulan. tapi 2 bulan je. pastu diorang banned aku. hampeh tol. tak penah aku klik link aku sendiri. 2 tahun lepas la kejadian ni. yang 60 klik tu pun aku heran gak tuh. selalunya nak sampai 10 klik sehari pun payah. aku pun tak penah suh geng2 klik.ntah2 saja2 diorng wat camtu sbb nak banned orng. hahaha.. bangang punya adsense.
 

pembebel

Fun Poster
Joined
Dec 4, 2006
Messages
441
Reaction score
0
Points
10
tu la psal. x pasal2 kena ban. kalo dier kasi roti ban ok gak.. bwaahaha!!
 

Sureduit

Super Active Member
Joined
Jul 18, 2006
Messages
5,046
Reaction score
25
Points
75
meluat aihh aku dgn google adsense nie..
dia ibarat HYIP jugak anytime boleh SEKAM...;)
 

pokcak

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
9,664
Reaction score
95
Points
80
klik lagi banyak dr impression, baik report kat google..
takut kene bann.. Takut ada org nak pedajal..
tu la terkujat tuh.. jap nak repot polis adsense
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register