• Forum search currently under maintenance...

Google Adsense Edisi Basic - Khusus Untuk Newbies

Recommended Brokers


Status
Not open for further replies.

egold2u

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Nov 18, 2006
Messages
2,547
Reaction score
77
Points
30
65 klik dah bangga aku punya 586,000 klik last dia band pon tak bangga bangga...hah hah hah hah..;)

leboq 45usd....sensei sungguh..:(
sama la aku..bile dah kene banned, nak bukak akaun lain pakai name yg sama dah xleh erk..tension jerk aku..terpaksa pakai name org lain...
 
Sponsored Post

pembebel

Fun Poster
Joined
Dec 4, 2006
Messages
441
Reaction score
0
Points
10
bengong tol. betui kot adsense dah mampos. baik aku main affiliate jerk. haha!
 

kon

Active Member
Joined
Aug 13, 2006
Messages
1,009
Reaction score
9
Points
25
sama la aku..bile dah kene banned, nak bukak akaun lain pakai name yg sama dah xleh erk..tension jerk aku..terpaksa pakai name org lain...
ada aku dengar dieorg pakai nama sama tambah EN(encik) kat depan..
approve lak tu..
 

Sureduit

Super Active Member
Joined
Jul 18, 2006
Messages
5,046
Reaction score
25
Points
75
aku pakai nama awek aku pon di band nya...suwey betoi...
depa nie detact sampai PC sekali kaaa....!!!!!:(
 

art

Active Member
Joined
May 12, 2006
Messages
1,630
Reaction score
0
Points
20
haha..
aku baru dpt usd14 je..
ntah bila la le dpt usd 100...
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
pantang lrang adsense:

1. tak leh letak kat laman web yg 100% bahasa melayu.
2. tak leh klik sendiri.
3. tak leh suruh kwn2 klik.
4. pastikan "pages ctr" tak lebih 10%. maksudnya klik/hits. mcm kes pokcak tu ctr lebih dr 100%. sure kena banned.
5. pastikan laman web sentiasa di update. google skrg dah tak syg kat org buat website pastu tinggal mcm tu je. google syg kat blog.
6. utk elakkan org pedajal kat kita dgn saja klik banyak2, install adsense tracker script. yg percuma pun ada. ni link dia http://www.adlogger.org/index.php donlod dan install la.

p/s: kalo tak reti install script tu, leh minta tlg aku tp korang kena belanja aku mkn la. adsense merupakan penyumbang sumber kewangan aku yg ke-3 selepas kedai online aku dan eBay.
 

faizfakhirin

Active Member
Joined
Sep 24, 2006
Messages
2,044
Reaction score
8
Points
25
tak yah la nak tunjuk terer lainkali.........programer diaorg dh tahu tektik yg akan korang buat......so buat la secara jujur.....
 

goldtrader

Super Active Member
Joined
Dec 24, 2005
Messages
6,931
Reaction score
49
Points
70
aku dah kena scam kat google ads ni dah , dia cakap aku klik link sendiri , padahal tak nah pun aku klik
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register