BTC USD 19,829.4 Gold USD 1,671.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Gold bar untuk dijual....

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
11
Points
11
saya bru lepas kena tipu oleh seorang mengaku dato,....xkisah sesapa pon,janji geuiene jer kita urusan,......dia mmg sy band,...tiada lagi boleh wat urusan jual beli gold bar.......bad record
 
Sponsored Post

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
11
Points
11
saya bru lepas kena tipu oleh seorang mengaku dato,....xkisah sesapa pon,janji geuiene jer kita urusan,......dia mmg sy band,...tiada lagi boleh wat urusan jual beli gold bar.......bad record
bukan nak boh pasir dalam periuk nasi org,....tp kaki scam ni kena ajarr skit......
 

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
11
Points
11
Any potential buyer,....email personal jer dulu.kita bincang dulu.
hai....xde ker org yg nk beli emas kt sini,...kt opis aku ni banyak orang mai urusan,....walau bkn dapat gold bar jam tu.tp sbb title jer org yakin.aku bkn xmau mik customer kt opis,...ni.tp org punye customer.aku boleh ada customer sendiri,...tp aku xmau potong jalan org......xbaik untuk bg anak bini mkn,jatuh haram caras pelanggan org.....apa pon jauhi hamba mu ini dari sumber2 yg tidak diredha i olehmu ya Allah.....
 

ahmaddpintu

Fun Poster
Messages
975
Joined
Dec 24, 2017
Messages
975
Reaction score
295
Points
41
hai....xde ker org yg nk beli emas kt sini,...kt opis aku ni banyak orang mai urusan,....walau bkn dapat gold bar jam tu.tp sbb title jer org yakin.aku bkn xmau mik customer kt opis,...ni.tp org punye customer.aku boleh ada customer sendiri,...tp aku xmau potong jalan org......xbaik untuk bg anak bini mkn,jatuh haram caras pelanggan org.....apa pon jauhi hamba mu ini dari sumber2 yg tidak diredha i olehmu ya Allah.....
kau mencarut apa ni bro...
 

macellsprvive

Active Member
Messages
2,299
Joined
Mar 25, 2013
Messages
2,299
Reaction score
581
Points
81
hai....xde ker org yg nk beli emas kt sini,...kt opis aku ni banyak orang mai urusan,....walau bkn dapat gold bar jam tu.tp sbb title jer org yakin.aku bkn xmau mik customer kt opis,...ni.tp org punye customer.aku boleh ada customer sendiri,...tp aku xmau potong jalan org......xbaik untuk bg anak bini mkn,jatuh haram caras pelanggan org.....apa pon jauhi hamba mu ini dari sumber2 yg tidak diredha i olehmu ya Allah.....
Cakap mcm xde napas ni, mcm style daus pun ada.
 

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
11
Points
11
sy xknal sapa daus tu,.....
apa yg sy maklum dan cerita benar berlaku pada diri saya.semua bukti ada,....xcaya meh kita urusan,klau kau scam aku,mmg kau payah nak buat gold bar lg,...sorg dato kena badrecord dah.aku xkisah kau sape,....tipu jer faham sendiri bro...segala urusan aku tapis dulu.asyik kena buli jerrr...sebelom nk buli fikir dulu kalau jadi kat kau.alih2 duit poket sendiri kluar....supplyer aku dh ok,xkan aku nk lepas mcm tu jer.klau aku xstart buat mcm ni sampai bila pn penipuan berluasa.urusan emas ni perlu kejujuran,amanah, dan berani.
 

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
11
Points
11
apa yg sy maklum dan cerita benar berlaku pada diri saya.semua bukti ada,....xcaya meh kita urusan,klau kau scam aku,mmg kau payah nak buat gold bar lg,...sorg dato kena badrecord dah.aku xkisah kau sape,....tipu jer faham sendiri bro...segala urusan aku tapis dulu.asyik kena buli jerrr...sebelom nk buli fikir dulu kalau jadi kat kau.alih2 duit poket sendiri kluar....supplyer aku dh ok,xkan aku nk lepas mcm tu jer.klau aku xstart buat mcm ni sampai bila pn penipuan berluasa.urusan emas ni perlu kejujuran,amanah, dan berani.

sesiapa ada pembeli geuiene saja meh urusan......email ke [email protected]
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register