BTC USD 19,797.9 Gold USD 1,666.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Gold bar untuk dijual....

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
11
Points
11
Assalamualaikom...

salam kepada sahabat cg,kepada semua sahabat cg yang ingin memiliki gold bar,...dari 1gram hingga 1tan above.semua urusan telus.kepada yang berminat sila hubungi saya di email [email protected] penipuan atau scam.urusan di ofis kami atau di warehouse.

sekian....
 
Sponsored Post

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
11
Points
11
Assalamualaikom...

salam kepada sahabat cg,kepada semua sahabat cg yang ingin memiliki gold bar,...dari 1gram hingga 1tan above.semua urusan telus.kepada yang berminat sila hubungi saya di email [email protected] penipuan atau scam.urusan di ofis kami atau di warehouse.

sekian....
email sekarang....atau tinggalkan no tel anda,...insyaallah saya akan hubungi segera...
 

ahmaddpintu

Fun Poster
Messages
975
Joined
Dec 24, 2017
Messages
975
Reaction score
295
Points
41
tinggalkan no.phone anda,....saya akan hubungi anda dengan pantas
 

maxpda

Legendary Member
gem
Messages
10,347
Joined
Jan 15, 2007
Messages
10,347
Reaction score
1,069
Points
201
Letak no phone dan alamat kedai supaya mudah bakal "pembeli" untuk hubungi
 

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
11
Points
11
waalaikomsalam...

maafla bukan xmau tggl no fon yg sebenar,...xmau dok jadi macam selalu,...bukan customer yang telefon,tapi individu yang tidak berkepentingan dalam urusan jual beli gold bar,....so kalau korang betol2 pembeli email jer di [email protected] situ kita boleh buat penawaran.kepada pengacau2 xde kepentingan dalam urusan ni xde lh.segera hubungi saya dari pembeli gold nugget,kilo atau mau tan mt'....nk jadi brooker pon kita layan....janji betol2 ada pembeli.stakat borak kedai kopi bukan dgn saya.dh puas kna scam...pengalaman mengajar kita.
 

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
11
Points
11
email jer dulu bro,...klau btol geuniene xkisah nk email..org lain ok jer....
 

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
11
Points
11
salam,...

kenapa takut nak email....sy lebih suka email dulu,bukan open sgt disini....klau broker atau ejen pon boleh.janji yang benar2 geuiene sahaja,sy hanya jual gold bar sahaja.wslm.....
 

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
11
Points
11
salam,...

kenapa takut nak email....sy lebih suka email dulu,bukan open sgt disini....klau broker atau ejen pon boleh.janji yang benar2 geuiene sahaja,sy hanya jual gold bar sahaja.wslm.....
email yg ada adress bkn email post kt sini balik,....kalau u betol2 ada pembeli buat apa nk takot....klau berani tggal no kat sini.sy penah ctc geng cg yg tggl no kt sini,....nak 20kg lh ape lh,....tp xde pon.xkisah la,....klau sy letak no sy ape jadi,...nk melayan 3ke4 ratus pemanggil yg datang dari mana ntah,...penatooo....bukan nk beli,...cuma nk gambar pastu jaja kt org....lg kejam lg siap ngaku direct owner barang.pastu gambar yg dipost tu smpai blk kat kiter...........kalau korang kt tmpat aku apa nk buat manusia jenis ni.jwpn ada pada diri sendiri.
 

ahmaddpintu

Fun Poster
Messages
975
Joined
Dec 24, 2017
Messages
975
Reaction score
295
Points
41
kiter pun takut juga post no.phone kat sini,..kita takut nanti ada nyah call malam malam ajak buat bisnes telor
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register