BTC USD 62,791.7 Gold USD 1,744.85
Time now: Jun 1, 12:00 AM

geng forex di Terengganu

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
Aku ada jugok terasa nok gi lepak tempat mung tu....
nanti la aku confirm ngan ayamod dulu....

owoh ..time aku ada xmboh gi...:(:)(:)(:)((
 
Sponsored Post

ignorexx

Super Active Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
9,253
Reaction score
7
Points
65
dok buke lagi, tgh sipang2 barang, buke keda pc kecik2.. keda alah ke ngadang baru, tempat org merempit
 

man_spaq

Super Active Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
5,865
Reaction score
16
Points
65
ada...

owwoh..baru nih aku baru balik ganu...lepak umoh dlm 5 hari...mareng baru sapa k.l...dang laa balik makang kepok lekor...lama giles dok makang kepok lekor ganu....

aku duk padang midin jer..dgn sgt laa ngn pengadang baru tuh...hehehe

balik raya pulak laaa nampaknya pah nih...
 

lock17

Freshie
Joined
Oct 30, 2008
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
guaner weh? ble nok wak nyer? aku dok sabo2 nok blajo nih, pahtuh pakak lepak keda aku plop, on da way masok wifi


kedai kat ngadang baru...doh guane,siap dop lg belake,,kalu tolan naik ganu,leh singoh kedai deme tek,
 

ignorexx

Super Active Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
9,253
Reaction score
7
Points
65
hahahhaha, dok siak lagi bos, pkl 3 pagi takdih dok setting roter plus wireless, uper2nye line tenet dok masok lagi, line tepon je ok, kalu ade org panda setim, mitok tolng buwak, caj sket2 dah lew
 

ignorexx

Super Active Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
9,253
Reaction score
7
Points
65
owos las, dok rok nguh sek2 ganu, senyak tupah
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register