BTC USD 62,937.9 Gold USD 1,744.79
Time now: Jun 1, 12:00 AM

geng forex di Terengganu

reizwana

Active+ Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
2,950
Reaction score
47
Points
30
Berita baik kepada trader2 yang susah nak cari port untuk memorex di Terengganu.

1.Skarang ni aku dh ade satu tempat yang sesuai untuk trade forex n aku harapkan bleh kumpul full time trader ngan part time trader pade satu tempat

2.Skarang ni dh ade group2 kecil yg berkumpul untuk tukar2 idea dlm ilmu forex n so far bilangannya still sedikit.

3. so sakarang ni aku harap ade full time n part time trader kat sekitar Kuala Terengganu yang bleh melepak skali n join the group n also kpd newbie yg berminat pun bleh join!

tempat : Dara Inn Penginapan
Pantai Telok Ketapang (sebelah air port)
Kuala Terengganu

accommodation : Free wifi & Restaurant (tempat sunyi)

masa : (aku harap aktiviti ni bleh dijalankan setiap minggu n dats why aku perlukan feed back dr trader2 untuk menentukan masa.... waktu cadangan setiap khamis mlm jumaat or jumaat mlm sabtu):)cgrock
 
Sponsored Post

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
slmt dtg ke cg
 

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,458
Reaction score
267
Points
141
cantek gak ni.aku org tgg.ada yuran tak
 

ErieAdn

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 20, 2007
Messages
11,189
Reaction score
26
Points
120
Kalo wak sebeloh petang leh gi makang sutong ngn ikang celup tepong dulu...:">:">:">:D
 

reizwana

Active+ Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
2,950
Reaction score
47
Points
30
takde.. sumer suke rela.. yg penting bleh kumpul skali jer
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
tanya ayamod....
 

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,458
Reaction score
267
Points
141
okeh count me in. PM aku bila nak buat tu.
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
salam rezal... ni my best buddies..so niat die memang nok tambah ilmu, tambah kenalan..trader dari seluruh negeri la especially terengganu..sape yg full time ..kadang2 bosan doh dengan keuntungan anda..meh la kongsi ilmu ngan newbies...ni calet die sendiri..so takdok masaloh...jsut nok kupul2 tambah ilmu :) tukar2 pendapat...harap trader ganu bagi la sokongan pada kawan aku ini :)..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register