GEMPAR..!! Bongkar Kesesatan dan Bahaya SYIAH

CG Sponsors




abuaqif

Fun Poster
Joined
Feb 10, 2011
Messages
529
Reaction score
329
Points
31
Sila ambil masa untuk menonton video ini. Tentang membongkar kesesatan syiah dan bahaya syiah. video yang sangat ilmiah dan patut ditonton dan disebarkan demi keselamatan kita sekeluarga. video hampir satu jam. harap dapat menonton sehingga tamat dan kamu semua akan kenal siapa itu syiah..

 
Last edited:
Sponsored Post

siege01

Active Member
Joined
Feb 22, 2009
Messages
1,440
Reaction score
2
Points
25
ade gak baca pasal iran ngan israel nie..tapi tak de bukti kukuh tu yg payah tu..
 

skillway

Active Member
Joined
May 28, 2008
Messages
1,692
Reaction score
214
Points
33
Bagaimana pula mereka yg mengamalkan mazhab jaafari tetapi berpegang kepada akidah ahlus sunnah wal jamaah?
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,311
Points
191
sokong thread ini :)
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,122
Reaction score
76
Points
1,020
terbaik info
 

Freak

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2010
Messages
143
Reaction score
8
Points
15
Di Iran, we claim Sunni dipinggir
Di Afghanistan dan Iraq (saddanm regime) mereka discriminate Syiah

We claim Iran work with Israel, but yet IRan support Hamas to fight Israel
Liga Arab apa yang mereka buat?

Both same dari segi attitude tetapi difrent in Aqidah
So, no need to buat2 cerita.
 

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
aku tetap bangga kat iran sbb negara islam paling maju.

negara islam lain maju rasuah je termasuk mesia pun.
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,311
Points
191
Di Iran, we claim Sunni dipinggir
Di Afghanistan dan Iraq (saddanm regime) mereka discriminate Syiah

We claim Iran work with Israel, but yet IRan support Hamas to fight Israel
Liga Arab apa yang mereka buat?

Both same dari segi attitude tetapi difrent in Aqidah
So, no need to buat2 cerita.
different aqidah tu yang paling penting.
apakejadahnya aqidah yang mengkafirkan Sahabat dan Isteri Nabi?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register