BTC USD 47,531.4 Gold USD 1,754.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Gathering Majlis Berbuka Puasa- CGrian

CH4

Legendary Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
18,531
Reaction score
461
Points
136
Da lama xder majlis Gathering Majlis Berbuka Puasa untuk CGrian

Dulu 2-3 tahun lepas ada
setiap negeri ada buat tidak silappp
 
Sponsored Post

jaih

Super Active Member
Joined
Jan 14, 2006
Messages
9,988
Reaction score
454
Points
91
Da lama xder majlis Gathering Majlis Berbuka Puasa untuk CGrian

Dulu 2-3 tahun lepas ada
setiap negeri ada buat tidak silappp

teringat kawe kat hondapuma :)):))
 

akecema

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
22,831
Reaction score
2,717
Points
206
susah dah skrg bro
dulu otai2 rapat
komuniti CG bukan kat sini je tp kat real life
skrg semua keyboard warrior je dah
 

GPK1

Active+ Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
4,348
Reaction score
136
Points
43
teringat kawe kena tipu dgn puak² cg klate kata nak buat di pcb resort semasa hari raya, beberapa tahun yg lalu

bertungkus lumus kawe mengharungi jem
habuk pun tarak
jilake
 

CH4

Legendary Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
18,531
Reaction score
461
Points
136
susah dah skrg bro
dulu otai2 rapat
komuniti CG bukan kat sini je tp kat real life
skrg semua keyboard warrior je dah

itu laaa

dulu ada juga trn knl meramah mesra...:(:)(:)((

skrg sunyi je deng tgk...
 

akecema

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
22,831
Reaction score
2,717
Points
206
itu laaa

dulu ada juga trn knl meramah mesra...:(:)(:)((

skrg sunyi je deng tgk...

Kalo time ok aku bleh je join. Ajak ellyana. Die rajin gak
 

Muhammad90

Active Member
Joined
Nov 9, 2012
Messages
1,795
Reaction score
6
Points
35
susah dah skrg bro
dulu otai2 rapat
komuniti CG bukan kat sini je tp kat real life
skrg semua keyboard warrior je dah

Prasan juga dulu CGarian rajin beraktiviti togeder geder

Sekarang ni mcm x aktif :">:">
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register