Gadget Virtual Reality - Sapa penah pakai?

CG Sponsors




taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161




Specifications :-
• 72 inch Virtual Display Screen
• Resolution: 432*240, 320K pixels
• Viewing Angle: 28 degrees
• Color: 24 Bit
• Video signal: 1 Vpp/75Ω
• Sound signal: 200mVrms/20KΩ
• AV input jack: 3.5 female, 4-pole.
• AV connector cable:The 4-pole hole male 3.5,
• 3.5 male jack audio and video.
• Multimedia: Stereo Earphone 0.1 W*2 Ch
• RCA connector cable: the 4-pole hole female 3.5
• Power input jack: 4.0/1.7 female
• Operating Voltage Range: 3.3V-5.5V
• AC Adapter: 100-240Vac, 50-60HZ, 5V
• Operating Temperature Range: -10°C-60°C
• Lithium battery supply: 850mAh,4-5 Hours

Can work with basically any video output devices with AV jack. Eg : VCD player, DVD player, Astro, PS2, PS3, Xbox, Wii, ipod, PSP(Portable Multimedia Player), Mobile Phone(N95) & much much more...

aku amik dari iklan kat mudah.my
ada sapa2 penah pakai?
kat mudah tu cakap harga bawah 1k
baru ingat nak cari lcd baru
jumpa benda nie
tak penah nampak lak ada orang pakai

ok ke? any comment?
 
Sponsored Post

brickbob

Active Member
Joined
Nov 19, 2009
Messages
1,130
Reaction score
12
Points
25
Wah menarik ni. Tapi kalau harga hampir 1K rasanya keinginan tu lebih dati keperluan.
 

zalnet

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2006
Messages
5,155
Reaction score
286
Points
81
Ni pakai untuk apa ni bos?
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,265
Points
716
dlm jamban pun bleh tgk gak ka astro :D :">
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
Ni pakai untuk apa ni bos?
kat situ ada tulis 72 inch virtual screen
sambung kat laptop/tv/astro pakai macam spek
sapa2 ada pakai? tringin nak beli
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
agak leh layan ps3/xbox 360 tak pkai bnda alah nie...

p/s: kaki2 porn aku sure msti korang suka bnda alah nie:eek:
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
agak leh layan ps3/xbox 360 tak pkai bnda alah nie...

p/s: kaki2 porn aku sure msti korang suka bnda alah nie:eek:
bawah tu ada tulis bule pakai
try la beli satu
kat malaysia ni tak penah nampak orang pakai lagi
 

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,841
Reaction score
65
Points
125
x payah pegi wayang dah camnie huhu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register