Free Robot GomoSokmo [Average Profit 10 - 30% Month]

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21923
USD / JPY
106.139
GBP / USD
1.40393
USD / CHF
0.90439
USD / CAD
1.25583
EUR / JPY
129.408
AUD / USD
0.79110

CG Sponsors




tokeikang

Active Member
Joined
Jul 8, 2007
Messages
1,996
Reaction score
182
Points
33
Salam semua warga forex CG..
Salam semua warga forex CG..
Disini saya ingin berkongsi percuma ea gomosokmo terutama semua trader forex...
ia amat berbaloi kerana telah terbukti menghasilkan profit….tidak perlu risau dan bimbang…..
Disini sahaja “ea gomosokmo” telah bertahan lebih dari setahun dan mampu memberi profit kepada penggguannya..

Kenapa perlunya trading dengan robot:
i) anda ketidakupayaan menganalis dengan tepat pergerakan market..
ii) anda kekurangan masa mengadap pc/laptop
iii) anda selalu lose dalam trading..
iv) anda tiada lagi system trading yang memberikan profit
Jadi …..
Gomosokmo adalah salah satu jalan penyelesaiannya…

Bukti testimoni boleh dilihat sendiri, bukan sekadar SS, tetapi anda boleh login ke akaun real trading sebagai bukti…
dan boleh monitor sendiri berapa lama anda mahu lihat… he he..jangan copytrade dah ler..

insta forex: server singapore: akaun 7035128 inv p/w test123 <<<<<= akaun ni diclose dulu, sbb owner dia nak guna duit, hehe
instaforex : server singapore: akaun 7194638 inv p/w test123 <<<<<= akaun ni di"Combine" trade manual dan EA...(24H ea trade..dan kekadang jer manual trade...)
ikofx: akaun 20915408 inv p/w test123 (depo 100usd)
fxop`en : server fxOpen Real1: akaun 185716 inv p/w test123 (akaun mikro jerk ni). =>> ni akaun aku sendiri
catatan: akaun ni pernah mc gak sebelum tu, tapi kini alhamdulillah..
ataupun just klick kat sini jer, utk lihat mt4live statement
http://tokeiikang.mt4stats.com/
maaf kerana akaun2 lain akaun yg modal > 1K tidak dapat ditunjukkan atas sbb2....

ea ni saya hanya kongsi free dengan affiliate saya sahaja dahulu,
jadi sila rujuk ke post no 2 dibawah untuk mendapatkan ea tersebut,,
dan siapa yg rasa nak test yg versi demo tu buleh request melalui email...






thanks
:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

tokeikang

Active Member
Joined
Jul 8, 2007
Messages
1,996
Reaction score
182
Points
33
Jom bergabung dengan komuniti GomoSokmo...


Sila2 kepada yang rasa berminat tu, buleh request ke [email protected]

ea dan manual akan disend ke email anda setelah anda register melalui affiliate saya :
dan sila pilih nama ea mengikut pilihan anda...

BROKER 4 DIGIT :

1) Broker InstaForex masukkan kod "GHN" atau "tokeikang" atau klick jer
http://instaforex.com/open_live_account.php?x=GHN


2) Broker Ikofx masukkan affref: 20889103 atau klick jer kat bawah ni
http://ikofx.com

3) Broker FBS masukkan kod "1692" atau klick jer kat sini
http://fbs.com

4) Broker UMOFX klick jer kat sini
http://umofx.com

5) Broker RoboForex.com masukkan kod "XFZ" atau Klick jer kat sini
https://my.roboforex.com/en/register/
Bonus 25% utk deposit,
free 1500 sen kepada yang baru mendaftar , jom sama2 mengetest free di sini


BROKER 5 DIGIT:


1) Broker InstaForex
Sila daftar dengan memilih server Euro.


2) Broker Exness
EXNESS





sekiranya anda telah mendaftar sila maklumkan no akaun trading anda, kepada saya,
maklum kan jua buka akaun kat broker mana dan jenis akaun samada, mini or mikro or sen or standard
sebab ada beberapa seting yg perlu diubahsuai mengikut jenis akaun berkenaan.
ke email [email protected]
saya akan hantar ea dan teknik2 menggunakannya ke email anda.
sebarang pertanyaan melalui ym, email, sms telepon pun boleh,, sila2..


:)cgrock
 
Last edited:

tokeikang

Active Member
Joined
Jul 8, 2007
Messages
1,996
Reaction score
182
Points
33
Update maklumat terkini:

Perkhidmatan untuk tahun baru 2012:

i) perkhidmatan percuma running ea gomosokmo pada vps..
(maksudnya saya akan tolong tradekan akaun anda dgn ea di vps)
minima deposit 1000usd
untung 100% milik anda
(Broker INSTAFOREX)

semuanya free untuk komuniti gomosokmo..:)cgrock

Info berkenaan dengan VPS buleh rujuk kat sini bagi broker instaforex
http://instaforex.com/forex_vps.php



****
forex mungkin tidak sesuai untuk semua orang
.....
 
Last edited:

tokeikang

Active Member
Joined
Jul 8, 2007
Messages
1,996
Reaction score
182
Points
33
KAEDAH DEPOSIT DAN WITHDRAWL; (Ni bagi Broker InstaForex)

Antara dua kaedah biasa deposit ke akaun instaforex:
i) Melalui IB
ii) Melalui e~currency (Liberty Reserve or iWallet Instaforex)

DEPOSIT MELALUI IB,
IB ni adalah untuk membantu anda dalam proses deposit dan withdrawl melalui bank local, eg. maybank, cimb dsbnya.
Ni saya bagi link/thread IB yang saya rekemenkan

Buleh refer ke thread ni:

Godfella: http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=123142

Sureheboh: http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=187589

Sedanfx: http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=129200

Melalui e~Currency:
kalau yg berhajat nak deposit melalui LibertyReserve,
saya lagi prefer anda deposit dengan menggunakan iWallet instaforex dari LR
kerana memudahkan urusan deposit yg cepat..rate mungkin rendah sikit..
selain dari anda dapat withdrwal ke LibertyReserve anda juga dapat berurusniaga iWallet, bagi mencairkan usd anda.

Maklumat berkenaan iWallet buleh refer ke thread berikut:

http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=230479&page=128

Sekiranya berminat untuk deposit melalui iWallet, boleh berhubung dengan saya,
Saya sedia menjual iWallet kepada anda, dengan special rate kepada komuniti gomosokmo..

Update: stok iWallet untuk dijual 1usd, for sales.. (update 26/12/11)

:)cgrock
 
Last edited:

tokeikang

Active Member
Joined
Jul 8, 2007
Messages
1,996
Reaction score
182
Points
33
Ni salah satu cara nak install ea ke platform mt4

utk rujukan member CG yg first time nak install file ea..
memula klick kanan kat icon mt4 (logo) dan ikut step seterusnya spt dibawah
pah tu baru buka mt4 tersebut.
selamat mencuba.

 
Last edited:

tokeikang

Active Member
Joined
Jul 8, 2007
Messages
1,996
Reaction score
182
Points
33
Ni antara SS akaun yg guna ea





cara2 penggunaan ea ini akan diceritakan dalam email nanti
iaitu kepada mereka yang berdaftar sahaja.

terima kasih kepada yang telah register dan terima ea tu
Sekiranya ada pertanyaan, leh email atau ym kat saya.
skype/ym; tokeikang

Thanks.. :)cgrock
 
Last edited:

renxu

Super Active Member
Joined
Aug 6, 2008
Messages
6,634
Reaction score
213
Points
73
kalo modal 1k usd,sminggu leh dpt bape biasenye bos?
 

tokeikang

Active Member
Joined
Jul 8, 2007
Messages
1,996
Reaction score
182
Points
33
target selamat jer, amek 10 - 50% sebulan...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register