Free blog, aksesori, hosting etc

CG Sponsors




songketkelantan

Junior Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
70
Reaction score
0
Points
11
wah, ilmu berguna nih, aku masuk section blogger kat cg nih nak tanye benda ni lah.. :eek::eek::)):))

rupanya boleh edit eh tarikh, hari, masa, yg kita post tuh. :))

yg blogdrive.com leh buat jgk ke ?
tq faza,buka thread ni n tq juga pd yg share kat sini..
saya pon nk tanya soklan kat ats tu jg..katner sebenarnya nak edit date sume tu?.xjumper aarrr..:(:)((
yg saya jumper ::posting>edit post>post options..kat situ ada 2 option: auto or set date n time..ada member ckp,cth kalo nak jdkan page "HOME" sentiasa dihadpan,just setkan date tu setaun ke hadapan..tp sy wat xmenjadi2 pon..adui..camner?.harap dpt dibantu..#:-S
 
Sponsored Post

feer6452

Super Active Member
Joined
Apr 23, 2011
Messages
8,855
Reaction score
27
Points
70
banyak rupanya info kat sini.. hehe... tq TT
 

cyberalam

Active Member
Joined
Feb 14, 2008
Messages
2,063
Reaction score
6
Points
25
kalau guna blogger, camner nak masuk kan table untuk buat produk katalog? boleh ke buat dulu kat dreamweaver dan masuk kan ke blogger.. sy dah try tapi tak berjaya..
 

fatah

Junior Member
Joined
Mar 17, 2008
Messages
80
Reaction score
1
Points
11
Takde ke yang mahir2 leh cantikkan blog?
 
Last edited:

dream3r

Fun Poster
Joined
Jul 16, 2010
Messages
197
Reaction score
4
Points
15
thorbaik !

lengkap banget, kena rajin mencari dan menggali jer. dan rajin2la timbus balik hehe :)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register