Free blog, aksesori, hosting etc

CG Sponsors




maliq7776

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
aku tengah cari widgets macam linkwithin, kalo sapa2 tahu, mintak boleh kongsi nyer
 
Sponsored Post

harley

Super Active Member
Joined
Aug 24, 2009
Messages
5,284
Reaction score
19
Points
65
dalam blogspot pergi posting edit..
Post and Comment Options---Keyboard Shortcuts: press Ctrl with: B = Bold, I = Italic, S = Publish, D = Draft more »

tukarlah tarikh dan masa sesuka hati..so tahun lepas nye post pun boleh jadi sekarangnye post di front page blog anda.
selamat mencuba
wah, ilmu berguna nih, aku masuk section blogger kat cg nih nak tanye benda ni lah.. :eek::eek::)):))

rupanya boleh edit eh tarikh, hari, masa, yg kita post tuh. :))

yg blogdrive.com leh buat jgk ke ?
 
Last edited:

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,244
Reaction score
33
Points
40
kalo nak wat forms mcmana? cth forms. order forms, contact form. dan lain²....
 

fzulikram

Fun Poster
Joined
Jan 30, 2011
Messages
145
Reaction score
25
Points
20
salam
ni aku nak share skit.kalau nak buat form,paling senang pakai google spreadsheet.simple and easy.tak perlu sebarang bayaran pun

bila ada user isi je terus dah ada dalam database macam microsoft excel.boleh download plak tu untuk rujukan.

lepas dah register google spreadsheet,nanti edit untuk bahagian form tu.dan kemudian pilih yg html coding,letak di blog atau website.nanti di website akan nampak form tu.try la explore...

:)cgrock
 

MyWork

Active+ Member
Joined
Mar 3, 2011
Messages
4,502
Reaction score
6
Points
25
terima kasih ntuk info yg sangat berguna
 
Joined
Jan 28, 2011
Messages
559
Reaction score
448
Points
31
salam
ni aku nak share skit.kalau nak buat form,paling senang pakai google spreadsheet.simple and easy.tak perlu sebarang bayaran pun

bila ada user isi je terus dah ada dalam database macam microsoft excel.boleh download plak tu untuk rujukan.

lepas dah register google spreadsheet,nanti edit untuk bahagian form tu.dan kemudian pilih yg html coding,letak di blog atau website.nanti di website akan nampak form tu.try la explore...

:)cgrock
Terima kasih bro. :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register