first impression ( bila dah jumpa )

CG Sponsors




mimie813

Super Active Member
Joined
Nov 26, 2009
Messages
6,534
Reaction score
290
Points
81
Masa nak g gath semalam...tertanya2....cam ner lah org2 kat CG nie.....nanti ble dah jumpa cam ner yek...eeeee....
segannya.......

so ni lah first impression sy ble dah jumpa sebilangan kecik CG member semalam....

1.Eboss - seperti yg dijangkakan....berumur(tp maintain ensem)
2.Mr.K - naga ngan lutttfi kata ...tiger wood Malaysia....
3.Insyi - sweet...dan peramah...thanks kak sb guide jalan semlm
4.Adar - cool....
5.Haudli - ingat kan dah berumur..rupa2nya ensem lagi....hehehe
6.Noty - kaki sembang....
7.Izan - la...muda lagi rupanyer....
8.Ford Laser - famili man.....( ske tgk muka arif -ank dia )
9.naga - bukan lah naga seperti yg kujangkakan...hepi go lucky
10.Kuchi - ala tomey2...kecik jer....
11.genious - sweet....lemah lembut...
12.luttfi - dah thousand impression dah ngan dia nie...hehehe
13.akuslumber - mmg slumber jer org nyer....nak tegur pun takut..hehehe
ada lagi ker yg tertinggal......sori ler....

tapi rata2 ble dah jumpa cam malu2....
tp klu kat forum...bukan main lagi....

apa plak first impression korang......

nak taw gak....:p:p
 
Last edited:
Sponsored Post

acan

Banned
Joined
May 31, 2009
Messages
19,661
Reaction score
15
Points
120
aku klu g..jdik cam tugu..:p
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
40
Points
125
Masa nak g gath semalam...tertanya2....cam ner lah org2 kat CG nie.....nanti ble dah jumpa cam ner yek...eeeee....
segannya.......

so ni lah first impression sy ble dah jumpa sebilangan kecik CG member semalam....

1.Eboss - seperti yg dijangkakan....berumur(tp maintain ensem)
2.Mr.K - naga ngan lutttfi kata ...tiger wood Malaysia....
3.Insyi - sweet...dan peramah...thanks kak sb guide jalan semlm
4.Adar - cool....
5.Haudli - ingat kan dah berumur..rupa2nya ensem lagi....hehehe
6.Noty - kaki sembang....
7.Izan - la...muda lagi rupanyer....
8.Ford Laser - famili man.....( ske tgk muka arif -ank dia )<---mesti makin ensem bf aku neyh
9.naga - bukan lah naga seperti yg kujangkakan...hepi go lucky
10.Kuchi - ala tomey2...kecik jer....
11.genious - sweet....lemah lembut...
12.luttfi - dah thousand impression dah nagn dia nie...hehehe<---yg ni pun nak letak jugak ke:))
ada lagi ker yg tertinggal......sori ler....

tapi rata2 ble dah jumpa cam malu2....
tp klu kat forum...bukan main lagi....

apa plak first impression korang......

nak taw gak....:p:p
aku da lupe ape 1st impression bile jumpe bebudak cg neyh.sbb da lama sgt. yg paling latest (1st time) jumpa adelah kuchi2. pendiam pulak.haha
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
aku da lupe ape 1st impression bile jumpe bebudak cg neyh.sbb da lama sgt. yg paling latest (1st time) jumpa adelah kuchi2. pendiam pulak.haha
bile la nak ade 1st impression jumpe elly ni...
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
ko tu yg bizi manjang. mana sudi nak jumpe aku.

lalalalala~
hehe... ladies day out aritu x pat dtg, ade hal... sedeh je... 16hb ni ko dtg x q-thai?? aku g... jumpe kat stu la...
 

cay3869

Active+ Member
Joined
Mar 11, 2007
Messages
3,095
Reaction score
43
Points
30
bila laa aku dpt jumpa korg sume ek..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register