To Sell Fertigasi system untuk tanaman cili

CG Sponsors




Sponsored Post

lampor_2003

Legendary Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
11,045
Reaction score
137
Points
123
Bro provide servis ape???

Kursus ke jual peralatan???

Area mane??

Kasi detail sket r..bru la ngam...
 

akusS

Active Member
Joined
Jul 9, 2007
Messages
1,470
Reaction score
73
Points
40
Ada sesiapa minat untuk menanam cili secara fertigasi? sms/wechat/whatsapp ke 012-4357318, atau email ke [email protected] untuk keterangan lanjut! Boleh buat part time juga!
Brapa ye kos utk projek kecil-kecilan? Utk luas tanah dlm 20x30 kaki cmtu?
 

penan9

Banned
Joined
Aug 9, 2013
Messages
44
Reaction score
1
Points
11
Brapa ye kos utk projek kecil-kecilan? Utk luas tanah dlm 20x30 kaki cmtu?
Perlu tengok tapak macam mana dan lokasi mana? Dalam lingkungan RM10K macam itu...
 

iwak

Super Active Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
7,594
Reaction score
37
Points
80
20x30 pn dh 10k dh mcm bwt rumah dh ni. siap rph ke tu
 

penan9

Banned
Joined
Aug 9, 2013
Messages
44
Reaction score
1
Points
11
Bro provide servis ape???

Kursus ke jual peralatan???

Area mane??

Kasi detail sket r..bru la ngam...
Area di semenanjung malaysia. Kami memberi service setup tapak, infra, maintenance, konsultansi, pembajaan a to z, .. on site pratical di ladang kamu, tak ada paper work atau teori, ,,, teori atas kertas semua orang boleh cakap saja...hehe
 

penan9

Banned
Joined
Aug 9, 2013
Messages
44
Reaction score
1
Points
11
Info sikit tt..
Kalau ada kertas kerja boleh share tak
Email [email protected]
kalau berminat, boleh pm/ sms / wechat / whatsapp ... pertanian adalah satu perniagaan.... 012-4357318 ..... kami juga sediakan showhouse di Shah Alam dan Nibong Tebal ....
 

penan9

Banned
Joined
Aug 9, 2013
Messages
44
Reaction score
1
Points
11
Bro provide servis ape???

Kursus ke jual peralatan???

Area mane??

Kasi detail sket r..bru la ngam...
Peralatan pun ada ... akan guide kamu jadi mahir dalam bidang itu jua.... hehe
 

penan9

Banned
Joined
Aug 9, 2013
Messages
44
Reaction score
1
Points
11
Perlu tengok tapak macam mana dan lokasi mana? Dalam lingkungan RM10K macam itu...
Boss, ini cuma anggaran saja.. tiada rph .. buat di rumah secara kecil-kecilan nanti mahir, boleh buat rph sendiri....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register