Fenomena Korean & Japan Kat Malaysia

CG Sponsors




DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,786
Reaction score
917
Points
176
Dulu kat malaysia ni budaya barat masuk macam air mencurah2. Skarang ni den tgk kat tv macam2 budaya ada skang ni. Kat astro je da berapa banyak channel korea..

Pendapat korang macam mana..
 
Sponsored Post

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,517
Reaction score
473
Points
131
adik den tetiap ari tgk citer korea...

start citer full house la nih

citer korea masuk malaysia
 

surfer957

Super Active Member
Joined
Mar 30, 2008
Messages
7,974
Reaction score
26
Points
70
Dulu kat malaysia ni budaya barat masuk macam air mencurah2. Skarang ni den tgk kat tv macam2 budaya ada skang ni. Kat astro je da berapa banyak channel korea..

Pendapat korang macam mana..


biarkan jer la.. sebab, aku rasa budaya diorang x seteruk barat..
apa2 pun, kat malaysia nih.. aku rasa pengaruh korea > jepun kot..

pengaruh jepun pun terhad kat anime , J-Pop (sket2) ngan tokusatsu.. aku layan anime jer.. wooo.. Naruto! :D :)cgrock
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,786
Reaction score
917
Points
176
tang anime tu takpe la. ni drama2 korea semua tu. Haish2.. budak2 pun ikut fesen rambut la. bagai2
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
itu la dulu layan cite owang putih je

la ni anime je ... naruto :eek:
 

joned

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
9,324
Reaction score
92
Points
80
nama bebudak ni dalam FB tukar nama korea/japan...siap tulisan skali...
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
nama bebudak ni dalam FB tukar nama korea/japan...siap tulisan skali...
itu lar ... kalau dulu boy je buat ..

la ni girl pun layan gak :))
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,786
Reaction score
917
Points
176


biarkan jer la.. sebab, aku rasa budaya diorang x seteruk barat..
apa2 pun, kat malaysia nih.. aku rasa pengaruh korea > jepun kot..

pengaruh jepun pun terhad kat anime , J-Pop (sket2) ngan tokusatsu.. aku layan anime jer.. wooo.. Naruto! :D :)cgrock
anime da lama masuk malaysia bro. Dari anime doraemon lagik. Mak den dulu2 pun layan.

Fokus drama dgn lagu2 dorang skarang ni. Kita debate tang ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register