luthfi
Permanently Banned - Creating Multiple ID
- Messages
- 89
- Joined
- Mar 10, 2007
- Messages
- 89
- Reaction score
- 0
- Points
- 6
Kawan.. janganlah lari dari topik.. jawapan sebegini mencerminkan betapa mentahnya anda.. saya tahu anda hanya ikut2 ornag.. bukannya pejuang sejati.. macam lalang..
Kalau nak tahu kenapa saya keluar dan kenapa ramai lagi yang lain keluar.. kita boleh bukak thread baru.. tetapi sekarang ni kita bincang satu persatu..
dulu pun saya macam anda.. bila dah taksub pada perjuangan menyelamatkan DSAI dari fitnah liwat, semua apa ornag lain kata saya akan cuba bangkang.. dan kalau tak dapat idea akan saya lencongkan topik hanya sekadar nak memenangkan diri sendiri.. tetapi kini saya dah sedar, mana/apa itu perjuangan dan apa itu mainan politik..
so kalau anda hanya mampu berhujah stail politikus kampungan dan hingusan tak usah lah nak mengharung bahtera dilautan luas.. kecundang nanti jadinya..
insaflah wahai saudaraku.. amin
klu mcm ni cara DAKWAH orr yang kununya berpengalaman, bertambah jauh la orang, akaun BAKUL lagi banyak
